Vizitator Ady Alex Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Salut tuturorAm o orga Casio LK100. Doua clape nu functioneaza.Cum pot reface contactele din imagine?Va multumesc Alex Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Cu vopsea conductivă, vezi că sunt colegi chiar pe forum care vând așa ceva.Se găsește uzual sub formă de seringă de 2mL.... Link spre comentariu
Vizitator Ady Alex Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Multumesc mult pentru raspuns. Am dat pe google "vopsea conductivă" Am gasit pe net o cutie la 178 de lei...costa cat orga..... Ma puteti ajuta va rog cu un link catre ceva mai ieftin seringa de 2 mg nu am gasit. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Păi am spus că se găsește și pe forum, la Bazar - Vânzări, la seringă de 2mL și ieftin.Ia legătura cu userul soringt, parcă el avea așa ceva... Mai era un coleg mirceacra, care avea așa ceva, dar nu l-am mai văzut de ceva timp pe forum...poți căuta postări mai vechi și poate dai de telefonul lui... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Acolo e vorba de traseele conductive de pe placă, grafitul de la creion mai mult va dăuna decât va ajuta. Cu grafit mai remediam uneori partea de cauciuc a contactelor, dar doar provizoriu.... Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 (editat) Rețete vopsea conductivă http://builderis.com/ro/pages/697651 LE Din colțul sus dreapta al paginii se poate schimba din păsăreasca aia în engleza sau altă limba pe care o cunoști Editat Octombrie 28, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum