Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JVC KD-S7R

bloower

Postări Recomandate

in functie de sufix , exista minim 3 variante de kds7r ... r simplu , re , rex . in mod normal , jvc-ul lucreaza in sursele pentru cd-urile auto cu ba4901 sau ba4905v3 , iar la variantele mai noi lucreaza cu ha13164 sau ha13166 .

exista ceva sanse ca macar una din cele 3 variante sa fie echipata cu ba4905v3 . daca ati gasit acolo ha13164 , inseamna ca am tras lozul necistigator ... ideea mea a fost buna , dar exprimarea a fost proasta . sursa multipla , recte ha13164 , trebuie cautat MAI INTII SI MAI INTII de purici ... sorry , my mistake for bad information ...

anyway... ca fapt divers , cineva si-a batul joc si a montat pe pcb UN CONDENSATOR BLEU CIEL DE LA IPRS BANEASA , de 100uf /16v ... e vizibil in poza nr 4 . acel elco are minim 28 de ani de cind a fost fabricat ... este o panarama ordinara , schimbati-l IMEDIAT .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

in functie de sufix , exista minim 3 variante de kds7r ... r simplu , re , rex . in mod normal , jvc-ul lucreaza in sursele pentru cd-urile auto cu ba4901 sau ba4905v3 , iar la variantele mai noi lucreaza cu ha13164 sau ha13166 .

exista ceva sanse ca macar una din cele 3 variante sa fie echipata cu ba4905v3 . daca ati gasit acolo ha13164 , inseamna ca am tras lozul necistigator ... ideea mea a fost buna , dar exprimarea a fost proasta . sursa multipla , recte ha13164 , trebuie cautat MAI INTII SI MAI INTII de purici ... sorry , my mistake for bad information ...

anyway... ca fapt divers , cineva si-a batul joc si a montat pe pcb UN CONDENSATOR BLEU CIEL DE LA IPRS BANEASA , de 100uf /16v ... e vizibil in poza nr 4 . acel elco are minim 28 de ani de cind a fost fabricat ... este o panarama ordinara , schimbati-l IMEDIAT .

Sa pun unul identic ca putere?

Dupa lipituri au fost schimbate cele incercuite.

post-229303-0-97127600-1509272357_thumb.jpg

Editat de bloower
Link spre comentariu

Sa pun unul identic ca putere?

Dupa lipituri au fost schimbate cele incercuite.

Daca tot lai desfacut atunci curata si mufa de la mecanism cea incercuita cu albastru ca este oxidata

post-223979-0-33450400-1509274992_thumb.jpg

Link spre comentariu

Bine faci ca il pui deoparte, eventual il duci la un atelier, ca vad nici nu ai masurat nimic in el. Sigur l-ai alimentat corect macar ?

Am schimbat 3 condensatori, l-am alimentat 100% corect. Am masurat ce mi s-a spus plus altele ce mai era necesar.

Editat de bloower
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări