gsabac Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 (editat) Desigur, toti mai avem de invatat sau sa ne aducem aminte ce am stiut cindva. Pentru simulare am folosit un transformator cu o impedanta de circa 7K anod-anod exact asa cum se arata in curbele revelatoare Mullard si cum am mai postat in topic. Deasemenea explicatiile din poze imi apartin. PS. Nu am nimic impotriva ca alt user sa demostreze ca aceste date obtinute de mine nu sunt corecte @gsabac Editat Noiembrie 10, 2017 de gsabac Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Decembrie 25, 2017 Partajează Postat Decembrie 25, 2017 +3 minute primi 4W în clasa A după în AB1 Schema de mai sus a fost executată practic, în doua variante, cea inițială și încă o varianta cu negativarea fixa. Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 BibanuBibi cine ţi-a executat amplificatoarele? Viobio? (după stil şi instrumentele de măsură, pare a fi el). Sau chiar ieşti... Viobio? ;) Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Este chiar el "nea Gogu" cu lămpile (fost Viobio) şi care a revenit ca "biba" Link spre comentariu
Vizitator rego Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Este chiar el "nea Gogu" cu lămpile (fost Viobio) şi care a revenit ca "biba" Si ce importanta are,nu poti dormi linistit? Macar citeste-i topicul,sigur o sa gasesti ceva interesant acolo. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Ianuarie 14, 2018 Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 BibanuBibi cine ţi-a executat amplificatoarele? Viobio? (după stil şi instrumentele de măsură, pare a fi el). Sau chiar ieşti... Viobio? ;) Amplificatoarele nu sunt ale mele, eu am pus doar pozele aici și am arătat că schema low distorsionat a fost realizată și practic, chiar în două variante. Contează cine a construit cele doua amplificatoare?Sunt Bibanubibi, nimeni altcineva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum