bloower Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Cumpar celule Ni-Cd cu peste 1500 mA. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Eu i-am inlocuit cu acestia: https://www.tme.eu/gb/details/accu-4_5sc-byd/rechargeable-batteries/byd-company-limited/bd-45sc1400pp/ si sunt foarte multumit. I-am folosit in loc de 1,2A, 1,4A si 1,5A. Am comandat pentru service si am inlocuit cam 100 de bucati la tot ce aveam scule portabile. Link spre comentariu
Vizitator bunea d Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 disponibile 10celule conectate in serie de 1.2v/10ah,stare folosite,30lei/buc Link spre comentariu
bloower Postat Noiembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 disponibile 10celule conectate in serie de 1.2v/10ah,stare folosite,30lei/buc 30 lei celula sau o bucata de 10? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Dacă elemenții de 1,2V de la TME costă circa 7-8 lei noi, nu cred că vei găsi ceva mai convenabil și de calitate garantată. Eu mai găsisem baterii de acumulatori de rezervă pentru bormașină tip ,,Stern,, cu 50-60 Lei prin unele magazine de electrocasnice. Dat fiind că elemenții din acea baterie erau identici cu cei din alte baterii de alt brand, se pot scoate și monta în carcasa dorită....e și asta o variantă convenabilă. Link spre comentariu
SKGXG Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) Puteti pune o poza cu carcasa in care vreti sa-i montati? Cam cati doriti? Ce tensiune finala doriti? Editat Noiembrie 7, 2017 de SKGXG Link spre comentariu
Vizitator bunea d Postat Noiembrie 8, 2017 Partajează Postat Noiembrie 8, 2017 30lei celula de10ah Link spre comentariu
Vizitator bunea d Postat Noiembrie 11, 2017 Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 disponibile 10celule de 2ah-r14,15lei/buc,folosite Link spre comentariu
bloower Postat Noiembrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2017 Puteti pune o poza cu carcasa in care vreti sa-i montati? Cam cati doriti? Ce tensiune finala doriti? Tensiune de 18V adica 15 celule, dar am nevoie pentru 2 baterii. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Tensiune de 18V adica 15 celule, dar am nevoie pentru 2 baterii. Si de ce nu procedati ca si mine? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Eu am folosit celule de 3000mA/h și cumpărând set de 50 bucăți (pt mai mulți acumulatori) am ieșit cam la același preț pe bucata de la același magazin plus capacitatea dubla de stocare. Singurul dezavantaj a fost faptul ca nu aveau lamele lipite și a trebuit sa le lipesc eu. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Sesebe cum ai reusit sa ii lipesti intre ei? Am cumparat si eu de la TME celule fara terminale si acum nu stiu de unde sa iau tablite si cum sa le sudez Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 (editat) Iti faci rost de un transformator de la un cuptor cu microunde si iti construiesti un aparat de sudat cleme pe acumulatori. Ai mai multe exemple pe net. Nu incerca sa lipesti cu fludor...vei distruge acumulatorul mai devreme de termen. Editat Martie 2, 2018 de mac01 Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Eu i-am lipit cu cositor si desi au aproape 2 ani de utilizare in regim de productie la un atelier, inca nu dau nici un semn de uzura prematura. La lipirea cu cositor smecheria este sa nu incalzesti acumulatorul ci numai punctul de sudura. Pt lipire : curatare cu smirghel fin (peste 400) si aplicare de flux de lipire cit mai repede pt a preveni oxidarea (cred ca am pus flux de lipire inca din timpul slefuirii) se foloseste un ciocan de lipit cu o masa a virfului cit mai mare pt a nu scadea semnificativ temperatura in momentul contactului (eu am folosit o statie de lipit de 80W cu un virf foarte mare, setata la 350gC) am folosit pt conexiuni lamele decupate din tabla de Cu de 0.4mm intii se precositoresc capetele acumulatoarelor si lamelelor de conexiune si se lasa acumulatorii la racit inainte de a se face lipirea timpul de lipire trebuie sa fie cit mai scurt trebuie sa ai suficienta experienta in relizarea lipiturilor cu cositor Poti sa distrugi acumulatorul si folosind sudarea lamelelor. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Eu am gasit asta: dar de unde iau banda de nickel pentru a o lipii? Link spre comentariu
Postări Recomandate