Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor identificare statie

Rx-Tx

Postări Recomandate

Salut ! Am primit acest final si nu reusesc sa aflu din ce model de statie este.

Va rog daca stiti din ce statie e, as avea nevoie de model si de o schema a statiei.

Multumesc

post-176356-0-62861300-1509107010_thumb.jpg

Editat de Rx-Tx
Link spre comentariu

Seamănă , dar R3931 nu era de aviație ...

Asa spuneau cei ce vindeau modulul respectiv, ca ar fi de la statie de aviatie... Imi amintesc ca pe partea cealalta a radiatorului avea un TO3 (2N3055?).

Dealtfel din ce am vazut aici, R-3931 ar fi de fapt de US, 1,5... 30 MHz, in timp ce modulul ce-l stiam, judecand dupa socul simetrizor al finalului, nu pare sa fie pentru benzile inferioare HF (este fara miez)... si deasemenea era cu BLY94 (de VHF).

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Am si eu 2 bucati asemanatoare, de fapt unul e identic dar finalii sunt 2T930 (KT930) si unul cam aceleasi dimensiuni si forma dar cu finali 2xBLY93, al doilea e productie iugoslava, erau folosite la statii de pe tancuri in perioada comunista, am cautat scheme dar nu am gasit, nici nu m-am strofocat prea tare ca era doar din curiozitate. Am cautat ceva date despre condensatorii de culoare bleu din poza si nu am aflat mare lucru, doar ca sunt romanesti si de calitate mai buna. Stie cineva la ce tensiuni rezista, ce tip sunt, vreun catalog sau link?

Editat de mojnost
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări