Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar invertoare defecte si regulatoare de incarcare defecte!

elektronu85

Postări Recomandate

Buna ziua!

Asa cum spune si titlul sunt interesat sa cumpar invertoare defecte, de orice tip, solare, auto, eoliene etc cu sinus modificat sau cu sinus pur si la orice tensiune de alimentare 12V (mai putin), 24 si 48V preponderent, 56, 90 V etc

NU ma intereseaza invertoare mici care se alimenteaza la bricheta masinii, ma intereseaza in special invertoare de la 800 1000W in sus!

Cumpar de asemenea si regulatoare de incarcare(solare, eoliene) defecte! Idem, ma intereseaza in special pentru curenti mari, indiferent de tensiunea de alimentare.

Cine are ceva, este rugat sa puna poze cat mai detaliate si clare aici pe topic, o descriere cat se poate de detaliata a defectului sau a conditiilor in care s-a defectat si OBLIGATORIU un pret macar orientativ.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elektronu85

8

• sabanc2228

1

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut. Te-ar interesa un SMA sunny mini central smc 8000 TL . L-am folosit cateva luni la 15 panouri si a inceput sa-mi dea eroare tensiune dc prea mare ,am redus nr. panouri la 12 , a mai functionat o perioada si iar acea eroare .Banuiesc ceva condensatoare.Acum folosesc alte invertoare .Am toate accesoriile ,chiar si ambalajul.Eventual schimb cu un invertor off line.

Editat de sabanc2228
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Din nou actual. D-le @sabanc2228 abia acum am vazut postul dvs, n-am mai prea intrat pe forum... era mai rapid daca imi scriati MP. In fine, lasati-mi si un pret pe MP daca mai este disponibil invertorul...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări