Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 20HF5474/10

Alextv

Postări Recomandate

Buna ziua

Acest tv. , un smart LCD, nu are telecomanda. Am facut o telecomanda Allien, programabila 4 in 1, si orice cod i-.as scrie de la Philps, nu face "menu" . Meniul de afisare este in germana, si la apasarea butonului "menu" imi afiseaza textul :" nicht verfuegbar", adica dupa translator, nu ar fi disponibil.Ma poate ajuta cineva si pe mine sa inteleg de ce nu are disponibil functia de "menu" ?

Are sasiul LC4.1HE AB

Editat de sandeel
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alextv

7

• bobo

4

• daniel_ac

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc baieti, am rezolvat cu secventa de intrare in SM si am instalat toate programele.In SM. nu era setat pe "high",dar dupa iesirea din menu service, tot nu am "menu" pe telecomanda, banuiesc ca trebuie rescris softul sau sa cumpar o telecomanda dedicata Philips.Mai degraba comand o telecomanda daca clientul doreste. :) Mult succes tuturor.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua.

Revin cu acest tv.si va spun , pentru cei ce vor mai avea nevoie , ca pana la urma am rescris memoria 24C16, cu dumpul postat de "bobo", intr-un post anterior, si aparatul face acum meniul utilizatorului, in engleza dar e mai bine decat nimic.Clientul foarte. multumit.Am comandat telecomanda "classic"IRC81793, si merge perfect.Multumesc tuturor !

Link spre comentariu

aveti telecomands mfy,rcw sau longer?

am un tv in fata mea care va fi ridicat peste ora de catre client.

eu le rezolv din telecomanda fara sa le mai desfac.

clientii sunt mai incantati daca functioneaza si ceasul.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Sa stiti ca dupa rescrierea binului , nu mai functioneaza ceasul, si nici nu mai pot sa intru in SM(cu secventa respectiva).Cum a-ti rezolvat? Inca nu l-a ridicat clientul.

Editat de sandeel
Link spre comentariu

Nu , nu am telecomanda de service., si niciuna din cele scrise de dvs.Totusi sunt curios...de ce nu mai face secventa de intrare in SM. ?

Editat de sandeel
Link spre comentariu

am vazut in topicul cu sasiul pt90a ca lucrati cu telecomanda allien.

se poate rezolva cu telecomanda allien dar va trebui sa i dati clientului o telecomanda allien.

puneti o poza cu telecomanda allien pe care o aveti si va ajut.

am vazut cu ce telecomanda lucrati.

va trimit mesaj privat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări