Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Am auzit de carcalete,dar credeam ca e vorba de ceva bautura preparata de boschetari. In Bistrita, pe vremea ''plumbuitului'' stiam citiva ''consumatori fruntasi'', care nu rezistau opt ore fara sa bea ceva. Ca toti consumatorii adevarati, cumparau cea mai ieftina bautura si anume Rachiul alb. Ei ii spuneau INOX. Auzeam inainte de pauza de masa: Măi,nu cumparam niste inox? Inainte de a afla la ce se refera,nu stiam despre ce e vorba.

Niciodata nu am fost curios sa intreb ce este carcaletele. Abia acum am aflat ce este.

Mare-i gradina domnului si multe neștiute ascunde!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Da! Mi-aduc aminte de bauturile racoritoare avind ca ''baza'' Pepsi Cola. In Zalau se gaseau sticle de bauturi racoritoare Pepsi Cola si Zal Cola,la cofetarii si la Aprozar.

Va mai aduceti aminte de siropul cu sifon? Ce bun era! Apoi sticlele speciale pentru sifon. Au aparut apoi ''sticlele'' din aluminiu in care se facea sifon cu renumitele ''patroane'' cu CO2. Recent,la o actiune de ''debarasare'',am gasit vreo 10 cutii cu ''patroane'' ,ca ruginite. Le-am ''donat'' unui amarit,care facea cite un ban din vinzarea la societatile de colectare a deseurilor metalice,impreuna cu mai multe vase cu smaltul sarit,si tot felul de ''ferotenii'',netrebuincioase.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări