poiuyt Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Este gandita de mine : Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 la filtre nu ma pricep,insa ai legat modulele un pic aiurea...asta e schema de principiu,nu stiu cum se leaga modulele de bass exact,insa ai un punct de plecaresucces Link spre comentariu
zal Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Ca sa previi insumarea semnalelor celor 2 canale si sa obtii semnal mono, e suficient sa intercalezi 2 cond de 1... 10uF, eventual nepolarizati si cite o rez serie de citiva kOhmi, intre iesirile primului etaj si intrarea in calea de frecvente joase.Si mai bine ar fi daca ar fi dublat primul etaj, dintr-un preu sa plece mixata calea de joase si din altul calea de medii-inalte Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 In schema de mai sus ar mai fi fost utila intercalarea unor "buffere AO" intre "AO intrare" si "AO filtre". Prietenii stiu de ce ? :smt003 In rest, schema este simpluta, trebuie doar incercata. Totusi, la prima vedere, "se putea ceva si mai bun".NUMAI BINE Link spre comentariu
poiuyt Postat Iunie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2007 l am modificat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum