lutza2 Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Chiar ma miram si eu pt ca am utilizat cativa ani, pana acum 4 luni doua routere. Modemul adsl cu router si voip nu ma multumea la capitolul wi-fi si am conectat la el un alt router 1200ac dual band. E drept pima cutie era legata la un port lan cu a doua la wan. Acum am un modem separat, as putea sa incerc cascadarea mai multor routere, dar cred ca nu se intampla nimic daca leg modem-wan, lan-wan(2), lan(2)-wan(3) si tot asa. Cursuri nu am facut. Link spre comentariu
ndor Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Poate asa era candva inainte... Sa luam un exemplu concret: Netgear R7000 neconectat la Internet in portul WAN are un IP intern. Odata conectat la Internet detecteaza un conflict de IP cu routerul montat de ISP in blocul respectiv si isi schimba automat IP-ul intern (192.168.1) in 10.0.0.1 Nu trebuie sa fii magar si sa-i intrebi pe altii ce cursuri au facut. Candva inainte ????? Deja simt ca ma enervez . Retelistica se bazeaza pe matematica . Daca acum 2000 de ani 1+1 facea 2 si in ziua de azi tot atat face .Asa si cu retelistica asta . Si inainte daca intrebai pe cineva daca a facut vreun curs ,o calificare intr-un domeniu , era un semn de respect . Azi se pare ca asta semnifica ca l-ai injurat . Cum sa faca el curs cand le stie pe toate ! Tipic romanesc . Si in exemplul ala , ISP-istul ala e cel putin tembel daca aloca in retea publica IP-uri din clasa C . Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 ....., ISP-istul ala e cel putin tembel daca aloca in retea publica IP-uri din clasa C . Asta vroiam sa spun ...ca oricum sunt clase diferite pe WAN si LAN... sau cel putin eu n-am intalnit asa ceva Link spre comentariu
traianpop Postat Octombrie 26, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Va multumesc de ajutor, am reusit! Adresa de conectare e 192.168.1.1 ,poate alta incercare am pus vreo virgula in loc de punct....ochii, bata-i vina! M-a ajutat ipconfig. Inca o data, va multumesc la toti pentru raspunsuri! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum