Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Curent repaos la Numark dimension 3

Vizitator Daniel_266647

Postări Recomandate

Vizitator Daniel_266647

Am măsurat astăzi tensiunea be și mă surprins sa vad ca primele 3 perechi de finali au 330 mv iar ultima are 525 pe un canal și 525 pe celalalt, vorbim de 2sc5200 și complementarul său .

Ma poate elucida și pe mine cineva de ce e așa și de ce nu au tot valori apropiate apropo primii 3 îs identici în măsurători.

O schema sau o idee mi ar fi de folos, menționez că amplificatorul funcționează normal fără ambalare termică sau distorsiunilor la nivel mic.

Mulțumesc.

Link spre comentariu
Vizitator Daniel_266647

Din ceia ce am văzut în videoclipul postat de domnul DjLeco pe YouTube despre dimension 4 fratele mai mare adică are o pereche de finali și 10v pe alimentare în plus în rest sunt identice el zice ca e o clasa AB cu prefinali tip darlington.Schimband finalii el cred ca știe mai bine de ce se comportă asa sau a mea are o problemă dacă ar interveni cred ca m ar putea elucida.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări