dalu Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Va rog pe aceia dintre voi care au schema acestui tip de DVD STRATO DVD-3800 KARAOKE., sa postati schema sursei in comutatie, deoarece am niste condensatori lipsa ( au puscat ) pe cablaj , de la care au ramas numai terminalele si un rezistor carbonizat , fiindu-mi astfel imposibila inlocuirea lor. Va multumesc anticipat. :prayer: :partyman: Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 cu ce integrat e facuta sursa ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 cu ce integrat e facuta sursa ? Iata ceea ce scrie pe integrat:CHNVIPer 22AKW0504 Iar pe placuta pe care se afla sursa , este inscris urmatorul cod:ROCO-V22A.POWERVer.2.0 :prayer: :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 cu ce integrat e facuta sursa ? Iata ceea ce scrie pe integrat:CHNVIPer 22AKW0504 Iar pe placuta pe care se afla sursa , este inscris urmatorul cod:ROCO-V22A.POWERVer.2.0 :prayer: :drinkers: :smt017 :smt102 :smt017 :smt102 :smt017 :smt102 Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 scuze , acum am vazut reply-ul , caut schema cu viper 22 si o pun aici Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 scuze , acum am vazut reply-ul , caut schema cu viper 22 si o pun aici Mii de multumiri !! :salute: :salute: Mult noroc si sanatate, tie si familiei tale !! :smt039 :wav: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum