Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema jucărie tranzistorizată tip ,,Pistol spațial,,....

gabitzu2006

Postări Recomandate

salutare! are cineva schema acelui pistol jucarie cu efecte sonore? cred ca se numea Selena, sau cam asa ceva, nu sunt sigur. stiu ca era de culoare alba si scotea niste sunete SF..

Link spre comentariu

Era cumva de dimensiuni mai mari?Deci eu imi amintesc ca aveam un pistol de jucarie alb care scotea mai multe tipuri de sunete iar dupa ce am renuntat sa mai ma joc cu el,tatal meu a instalat circuitul electronic din acesta la soneria apartamentului si a functionat.Din pacate nu stiu unde se poate gasi schema.

Link spre comentariu

Era cumva de dimensiuni mai mari?Deci eu imi amintesc ca aveam un pistol de jucarie alb care scotea mai multe tipuri de sunete iar dupa ce am renuntat sa mai ma joc cu el,tatal meu a instalat circuitul electronic din acesta la soneria apartamentului si a functionat.Din pacate nu stiu unde se poate gasi schema.

Sanatate permanenta ! A fost cumparat "de-a gata" ? Daca da , sigur nu era kit IPRS.

Link spre comentariu

in primul rand imi cer scuze ca am postat unde nu trebuia...m-am lasat purtat de valul nostalgiei. este vorba despre pistolul indicat la postul #10. are cineva asa ceva, chiar si nefunctional? poate reusim sa ridicam schema dupa cablaj...daca detine ceva, rog sa puna poze sau link-uri catre poze, la rezolutie cat mai mare, de pe fata si de pe verso-ul cablajului. multumesc!

Link spre comentariu

Pe OLX, aceeași persoana care vindea acea jucarie mai are ceva la vânzare, deci se poate da un telefon pentru a se cere informații. Și așa e foarte puțin probabil să-l fi vândut la prețul cerut, deci s-ar putea să-l aibă încă, doar nu a mai reînnoit anunțul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări