Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

atasare poze pe forum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Poți încărca poza/pozele pe un site dedicat, cum ar fi Imgur.gif, Photobucket, TinyPic, PostImage, etc....apoi din pagina de upload, cauți adresa tip BB Code for forums. Atunci când copiezi acea adresă aici, pozele apar direct pe forum, fără click pe un link...

Unele site-uri cer crearea unui cont pentru a posta, unele nu cer asta. Unul dintre cele care nu o fac este https://imgur.com/upload

Link spre comentariu

Pentru colegii care folosesc site-uri de gazduire poze-intreb pentru ca nu stiu:

-Cat timp rezista pozele respective pe platforma respectiva?...dupa o anumita perioada de timp , dispar?

Metoda folosita de mine,poate este mai laborioasa,dar pozele postate de mine sunt prezente chiar si daca s-a facut up-grade la platforma forumului....un exemplu aici:https://www.elforum.info/topic/82525-rezistenta-8r-din-nichelina/?do=findComment&comment=895791....rezista de aproape 4 ani....in aceasta varianta de postare , pozele dispar doar daca le sterg eu....

Pe de alta parte, aceasta modalitate de ridicare a pozelor pe forum consuma din rezerva de Mb alocata mie ca utilizator al forumului....deci sunt avantaje si dezavantaje!

Link spre comentariu

Fotografiile găzduite pe site-uri pot fi stocate mult timp, depinde doar de cât rezistă respectivul site pe piață, fiindcă se câștigă bani din reclame, nu face nimeni asta din filantropie.Eu am poze postate pe Photobucket de vreo trei ani și văd că rezistă....

Varianta postării pe forum e bună din perspectiva siguranței stocării, dar e bine să aveți întotdeauna și niște copii de siguranță pe alt suport fizic, fiindcă platforma poate pierde date din eroare....astfel că se pot reposta în cazul ștergerii accidentale.

Link spre comentariu

Am poze si acum pe imageshack urcate cu destui ani in urma pe vremea cand inca nu descoperisem postimage si imageshack nu cereau bani, nu stau sa caut acum insa probabil sunt si 6-7 ani si am gasit pozele inca acolo pe cont. Temporare sunt din cate stiu pozele urcate ca vizitator, dar pe conturile inregistrate pozele sunt permanente si dispar doar cand acel serviciu dispare sau au loc modificari majore in servere ( dar si asa cred ca exista back-up ).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări