RJK Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Nu va costa nimic sa-l aveti. https://www.tme.eu/ro/pages/News:noul-catalog-echipamente-de-atelier-2017.html -instrumente de masura -accesorii de masura si de laborator -echipamente pentru lipit si pentru sudura, generatoare -scule -protectie antistatica si tehnica de depozitare -produse chimice -constructia de prototipuri Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Mulțumim. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Persoanele juridice care desfăsoare o activitate economică vor primi gratuit cataloagele TME. Link spre comentariu
RJK Postat Octombrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Persoanele juridice care desfăsoare o activitate economică vor primi gratuit cataloagele TME. Eu l-am primit gratuit si este gratuit pentru orice persoana care are cont la tme (am si cateva comenzi anterioare, dar nu cred ca are importanta) Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 RJK multumim pentru pont dar trebuie sa fie si unu' "gica contra", adica eu. De ce va trebuie atata maculatura cand acele produse sunt online.si actualizate? La magazinele de piese electronice au "Catalog TME 2016" (ditamai ceaslovul) dar tot pe site cauta produsele, imbatranesti pana cauti in catalog un BC547. TME lanseaza pe 05 oct 2017 catalogul "Echipamente de atelier 2017” Nu e cam tarziu? Link spre comentariu
RJK Postat Octombrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2017 (editat) Pe site scrie Noul catalog, banuiesc ca au facut o selectie cu ce au avut mai bun in 2017. Am comandat catalogul tiparit dar am primit un DVD cu CATALOGUE 2017. I-am anunt ce am primit si ca doresc catalogul tiparit, fara sa mentionez ce catalog, intuind ca stiau la care ma refer, dar am primit ceaslovul de 3,7 kg CATALOGUE 2016 si iar le-am explicat ce doresc si in final l-au trimis pe cel care trebuie, avand 214 pagini pe care scrie ECHIPAMENTE DE ATELIER, V03, PARTEA A OFERTEI. Evident totul a fost gratuit prin GLS. Este adevarat ca au si online, dar cateodata este bine sa rasfoiesti si o carte, altfel iti vin ideile cu ce iti trebuie sau ti-ar trebui. Editat Octombrie 22, 2017 de RJK Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum