RockDok Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Telecomanda, monitorizare PSF, smps cu intirziere pe Ub, E13 13cmp. Link spre comentariu
George Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Subiectul se numeste "QQE 03-12 T-Class" https://www.elforum.info/topic/116682-qqe-03-12-t-class Link spre comentariu
RockDok Postat Octombrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 (editat) "QQE 03-12 T-Class" trebuie incadrat in categoria "nu faceti ca el" , motivul este intelegerea gresita a functionarii TA2024. Editat Octombrie 21, 2017 de RockDok Link spre comentariu
RockDok Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Cum praxa nu-i ca teoria am pozat smps-urile la lucru. Urmeaza restul. Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 L-am invatat niste obiceiuri RSX-11M, adicatelea "HELLO" si "byE". In afara de astea "UP", "doun" la actionarea vol+/-, "F1-F9" dupa apasarea Power ON mai mult de 2 secunde si trecerea la apasare succesiva de la o functie la alta. Ce vor face astea ramine de stabilit. Totusi de la F1 la F4 voi arata tensiunile citite de pe catozi si valorile trimise spre DAC pentru negativare, desigur hexa, sa incapa. La power off intra in stand by si DP-ul din dreapta jos clipeste. In power on DP-ul este tot timpul aprins dar la actionarea telecomenzii clipeste, sa stie omu' ca a primit comanda. Link spre comentariu
simson Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Inceput promitator ca oricare proiect al colegului concitadin Doar cu finalizarea ne ramane dator...Oricum eu tin pumnii ca la un moment dat sa ne prezinti un proiect finalizat.Bafta. Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Multumesc, pina acum nu vad nici un motiv sa nu-i dau de capat. Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 In poza este submeniul de afisare a starii lampilor, in acest caz stinga jos, cred ca primul simbol este suficient de sugestiv. Oricum data fiind limitarea afisajului nu am gasit alta varianta. Urmeaza tensiunea masurata in catod iar ultima valoare afisata reprezinta tensiunea de "negativare". Mai este mult de lucru pe soft dar sint suficient de multumuit incit sa-i comand o cutie. Trebuie sa gasesc undeva niste EF86 si EL86 noi. Daca stiti vre-o sursa va rog foarte mult sa-mi trimiteti un MP. Un pacalici de pe un site de r-amatori mi-a trimis niste coptaturi pe post de NOS-uri. Abia am gasit citeva acceptabile. Link spre comentariu
simson Postat Noiembrie 19, 2017 Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Iti dau eu 2buc EF86 RFT NOS.Luam legatura prin MP sau tlf. Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Foarte multumesc, dupa ce rafinez codul vedem cum se comporta si cu EF-urile tale. Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Niste masuratori si incercarea de a le figura in graficul de functionare. in viitor voi incerca sa inlocuiesc DAC-ul cu mcp41xxx, adica potentiometre controlate digital, flyback-uri controlate digital, ceea ce duce in mod logic la afisarea graficului de functionare pentru fiecare lampa pe PC. Am sa finisez si traductorii de curent cu senzor Hall 1324. Ceea ce da posibilitatea eliminarii rezistentelor din catod. Link spre comentariu
RockDok Postat Noiembrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 V2 cu retea rezistiva programabila in loc de DAC. 1 Link spre comentariu
RockDok Postat Ianuarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 (editat) Modific partea de inalta tensiune. Un trafo/redresare electronic pe IR2161 de unde se va ramifica intr-un modul reglabil digital pentru Ub ( 50-300V) si Ug2 ( 100-250V). Acum da 300V dar voi urca la 350V sa am de unde regla. Cum dialogul intre Nano si PC l-am rezolvat va apare si un soft de diagnoza pentru fiecare lampa din lantul audio. Drept care in momentul in care ma strabate o indoiala despre starea lampilor, intra legatura cu USB-ul si-mi apar graficele pe monitor. Asta daca n-am incredere in autodiagnoza la startup. Editat Ianuarie 3, 2018 de RockDok Link spre comentariu
RockDok Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Am atasat schema revizuita. Link spre comentariu
bmsorin Postat Ianuarie 9, 2018 Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Dl. Adi, banuiesc ca aveti un consum de ~100mA, 2 intrebari daca se poate: ce riplu are sursa de mai sus si la ce frecventa lucreaza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum