lorik199 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 (editat) Salut, am primit niste placi ce contin niste componente, in forma de tranzistori SMD , ce au codul 66010. Pe google am gasit ca ar fi ceva inteligent power switcher pe niste site-uri chinezesti, insa cam atat. Tab-ul in circuit e conectat la GND, pinii stanga si dreapta, 1 respectiv 5 sunt impreuna si pleaca la un conector, pinul 2 e printr-o rezistenta de 10k la tab conectat si pleaca un via de acolo, pinul 4 pleaca intr-un via si are un condensator ceramic la 5. Am incercat sa in conectez intr-un circuit de test, ca un PNP insa nimic. Aveti idee ce componenta e, sau cum as putea-o folosi?Dupa grosimea traseelor suporta un curent considerabil. Marcajul e acelasi ca in poza de mai jos. Editat Octombrie 20, 2017 de lorik199 Link spre comentariu
UDAR Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 E posibil să fie ceva de genul ”Smart ( intelligent) switch” adică un MOSFET plus circuite de comandă și protecție . Un fel de întrerupător inteligent . Link spre comentariu
orgasmo Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 (editat) Posibil UPD66010 Editat Octombrie 20, 2017 de orgasmo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum