Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED nu are imagine

stici2002

Postări Recomandate

Va salut ! Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine la depanarea unui TV Samsung UE40ES5500W. Are sunet nu are imagine .Ma gandeam la T-con dar nu prea stiu bine ce tensiuni trebuie sa am .O schema mi-ar fi de mare ajutor, sau un sfat .Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

6

• stici2002

5

• modoran

2

• winstyle

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu cred că vei găsi schemă pentru T-con . Luminează ecranul cu o lanternă să vezi dacă afișează imaginea , totuși. E posibil să ai LED/LED-uri in scurtcircuit și de aceea să nu se aprindă ecranul .

Evident că este posibil să fie defect și T-Con sau display .

Deocamdată incearcă testul cu lanterna .

In spate la display trebuie să aibă niște fante prin care se poate observa funcționarea backlight-ului . La acele fante poți pune lanterna ca să treacă lumina in interiorul display-ului .

Dacă , totuși , observi lumină prin acele fante , inseamnă că nu sunt probleme la backlight ci la T-Con/Display .

Link spre comentariu

Că să îți dai seama că e din backlight sau din T con nici nu trebuie sa intri in el.Doar să deschizi bine ochii.

Dane...deja intram in polemici...prea multi de daca''''...!!!

Nu îmi.doresc deloc sa intram in polemici.Mai ales că ne cunoaștem.

Link spre comentariu

Că să îți dai seama că e din backlight sau din T con nici nu trebuie sa intri in el.Doar să deschizi bine ochii.

Dane...deja intram in polemici...prea multi de daca''''...!!!

Nu îmi.doresc deloc sa intram in polemici.Mai ales că ne cunoaștem.

oricum nu cred ca ar putea intra in el,

Link spre comentariu

Da asa este, observ lumina care scade si se accentueaza in functie de cum se schimba imaginea,chiar si atunci cand comut programele. Deci daca nu sunt probleme la backight am sa verific ledurile.Astazi sunt la servici dar dupa amiaza ma apuc sa verific...Va multumesc mult !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări