Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipsa sunet tv LG

spyry

Postări Recomandate

Salutare meseriasi.Desi pare o defectiune banala a reusit sa -mi dea de cap .Dupa masuratorile de rigoare pe care le-am facut ,am ajuns la concluzia ca e defect finalul de sunet in speta TDA2006 ,care avea pe pinul 1-53mv;2-52mv;3-gnd;4-24,5v ;5-26v ,stiind ca pe pinul 4 trebuia sa am jumatatedin tensiunea de alimentare nici nu am mai stat pe ganduri si am inlocuit finalul cu unul identic dar din recuperari dar SURPRIZA defectul acelsi tensiunile pe final aceleasi ,am trecut la testarea cu un amplificator a semnalului de sunet care vine din pin 15 TDA8842 ,care exista pana in pinul 1 al finalului audio am scos din circuit si q602 care face MUTE ,dar rezultatul intarzie sa apara..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spyry

3

• RJK

2

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

schimba-ti difuzorul sau chiar finalul,e un final destul de chior nu vad ce va-r da batai de cap daca sunetul din preamplificator este

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Problema nu e din difuzor ,difuzorul este probat OK ,problema e ca nu am vici un fel de brum nici chiar cu pinul 1 decuplat dupa cum am spus mai sus are tensiune de alimentare 26v ,am lipit fire de la un difuzor direct unu la masa iar celalalt la minusul condensatorului de iesire ca

sa nu suspectez mufa de casti iar coincidenta ar fi prea mare sa fie si finalul acesta sa fie defect la fel cu prinul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări