Vizitator diogrey Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 vreau sa fac amplificatorul asta http://sound.westhost.com/project27.htm si vreau sa va cer daca se poate cablajele pt amp si preamp pt ca nu stiu sa le fac decat de mana a si daca se poate cateva sfaturi in legatura cu finali am inteles ca astia se incalzesc cam mult Link spre comentariu
zal Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 100W nu are ca nu-i permite tensiunea si puterea trafo recomandat. Ca sa scoata 100W mai trebuie niste imbunatatiri. Ca finali mai puternici poti sa pui 2SA1943/2SC5200 cu conditia sa fie unii mai bine facuti. Link spre comentariu
Vizitator diogrey Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 da stiu ca nu are 100 de w dar pt sala noastra de repetitii e bun si daca duce 60 de w..ca daca folosesc niste difozoare cu un spl mare o sa fie destul Link spre comentariu
Vizitator diogrey Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 bai chiar nuimeni nu are cablajul sau nimeni nu poate sa il fac :(( Link spre comentariu
bogdanel Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Este interesant feedbackul la amplificator. Partial in tensiune, partial in curent. Daca l-a facut cineva, mi-ar place sa ne povesteasca cum suna. Link spre comentariu
Vizitator diogrey Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Este interesant feedbackul la amplificator. Partial in tensiune, partial in curent. Daca l-a facut cineva, mi-ar place sa ne povesteasca cum suna. pai o sa il fac eu dar nu stiu sa lucrez cu nici un program de construit pcb si daca imi face cineva cablajul ma apuc de el Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Pentru un singur cablaj nu cred ca-ti merita proiectarea + producerea PCB-ului + transportul. Dar daca vrei , te pot ajuta. Link spre comentariu
Vizitator diogrey Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Pentru un singur cablaj nu cred ca-ti merita proiectarea + producerea PCB-ului + transportul. Dar daca vrei , te pot ajuta.da nu e nevoie de producere ca stiu sa le scot am nevoie doar de proiectare ....da cred ca nu am dat de inteles scuzati Link spre comentariu
matzah Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 Nu imi plac TIP-urile alea ca finali. O fi schema de afara, dar o faci cu piese din Romania. TIP-urile din magazine pusca rau, nu-mi plac :toimonster: . N-ar merge inlocuiti cu MJ-uri 11032-11033 ? darlingtoni. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 16, 2007 Partajează Postat Iunie 16, 2007 TIP35/36C facuti de ST sint foarte buni. Se pot pune orice finali complementari cit de cit, chiar si in alte capsule. De fapt asta spune si autorul mai jos de schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum