danutz- Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Se da priza RJ45 din imagine https://ibb.co/iXxNam . Cum a trebuii potrivite culorile cablului (ethernet) cu culorile acestei prize ? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Culorile nu-s importante, conteaza sa fie conectate corect la ambele capete. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Culorile nu-s importante, conteaza sa fie conectate corect la ambele capete. Ce vreti sa spuneti cu asta?! Doar nu va inchipuiti ca se pot conecta la intamplare, si va merge...n-o sa mearga deloc, priza aia sigur nu face autoswitching... @danutz Ori incercati babeste cu un cablu UTP atasat de o mufa sa vedeti care cu care, ori va orientati dupa asta, dar nu e sigur... Link spre comentariu
dorofteius Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 http://www.caramia.com/wiring/ Am lucrat acum multa multa vreme in materie si asa foloseam. Este standard din cate stiu. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 (editat) Culorile la UTP semnifica : - Perechea rosie si verde - date LAN ( garantat 100MHz) - perechea albastra - T1/E1(garantat 2Mhz) - perechea maro - POE (fara garantii de frecventa) La un prodcator serios, care foloseste cupru nu alte variante. Cele ieftine nu se sfiesc sa foloseasca aliaje de Al sau fier cuprat chiar pentru perechile de LAN, fiind cat 5 doar din "stampila" de pe ele. Merg date si peste perechile Maro/Albastru, pe distante scurte si viteze mai mici. P.S. Puteai sa cumperi o priza mai de calitate... Editat Octombrie 18, 2017 de yo7lhe Link spre comentariu
dorofteius Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Litat sau brut ? Ca eu, pe cand aveam treaba cu ele, foloseam cat 6 Nexans de la Alcatel. Si erau litate din Cu . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Am eu ceva prize de la Schrack daca te intereseaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum