doban Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Va salut stimati colegi.Stie cineva la acest osciloscop Hameg 203-4,transformatorul de alimentare este construit cu separatie galvanica?Sau am nevoie de transformator de separatie?Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Are transformator clasic si sigur ca e separat primarul de secundar dar carcasa este legat la pamantar deci si masa sondei deci ca sa masori oriunde iti trebuie traf separator. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 (editat) Orice transformator de alimentare este construit cu separatie galvanica. Totusi, pentru a masura unele tensiuni din primarul unei surse in comutatie, sa zicem, iti trebuie transformator de separatie pe alimentare, 220V/220V. Edit. Am postat in acelasi timp. Editat Octombrie 18, 2017 de PINTI Link spre comentariu
doban Postat Octombrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 (editat) Multumesc pentru raspunsuri,dan cod si Pinti!!Cu stima. Subiect inchis. Editat Octombrie 18, 2017 de doban Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Eu când nu am avut traf separator am folosit priza fara pamantar. Dar o faci pe riscul tau. Link spre comentariu
doban Postat Octombrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Nu risc.Ar fii pacat de osciloscop. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 18, 2017 Partajează Postat Octombrie 18, 2017 Ar fi pacat si de tine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum