Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex VLED 24 K 1

ceorneialexdru

Postări Recomandate

Buna ziua! Am vandut unui client, telecomanda KK-Y261 pentru LED-ul sus mentionat, dar astazi a venit inapoi si cu televizorul, deoarece nu face comenzile pe tastele ,,canal". Mai precis, cand tasteaza funtia de canal inainte sau inapoi, de pe orice canal ar fi, televizorul face canal 1 sau 0.Si nu muta canalele inainte si inapoi. Am icercat cu o universala si tot asa, apoi am programat una si tot asa. Restul comenzilor mege ,,brici". Stiti cumva care este explicatia? Mentionez ca eu vand telecomenzi si nu sunt electronist. Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ceorneialexdru

5

• codrut

1

• BUGHIU

1

• iuliantv

1

Multumesc! Oricum, am deaface cu foare multi ciudati(clienti) si ciudate telecomenzi sau aparate. Desi lucrez cu cateva programe, am cateva cataloage vechi si noi, mai cateva cataloage facute de mine... si tot nu-i de ajuns. O zi buna!

Link spre comentariu

e posibil sa nu aiba canale memorate,din butoane tv face mai multe canale decat din telecomanda?

99,9% adevarat! Nu ati spus daca pe canalul 1 sau 0 este vreun program tv memorat sau nu,sau doar apar ...purici?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Canalele erau memorate. Insa un vecin de-al clientului, care este electonist, mi-a spus ieri ca televizorului iar trebui um dump. Probail el stie despre ce-i vorba ( ma refer si la client). Un alt fenomen, a fost ca am setat canal 22 si a ramas pictogama scrisa 22 vre-o 7 minute, pe ecran. Oricum eu va multumesc la toti! La revedere!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări