Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu si despre electronica => Grup pe facebook

Postări Recomandate

Bravo, ai gasit un loc unde sa fii sef.

Ar trebui sa stii ca pe elforum se incearca respectarea regulilor gramaticale. Validae era foarte strict in privinta asta, dar numai cu unii.

Ca si acum dealtfel. Daca altul ar face recrutari pentru alt forum ar fi banat definitiv in minutul doi.

Destul de urata treba, mai ales ca te-am sustinut de multe ori.

Despre ce forum vorbești colegule ? E vorba doar de un grup de discuție pe Facebook, unde ai mai văzut forumuri pe FB ? Iar referitor la Elforum, eu știam că se scria cu majusculă, dacă tot vorbim de gramatică. Nu-ți mai face griji că ne omoară concurența, fiindcă se pare că aproape toți membrii, moderatorii sau administratorii de forumuri ,,concurente,, mai au și câte un cont pe Elforum, unii chiar se dau peste cap să facă deranj pe aici cu sute de clone și cu toate că nu au succes, tot nu se lasă....dar nu-și dau seama că astfel doar sporesc numărul de accesări ale Elforum, lucru nu tocmai rău.

Link spre comentariu

Daca va mai aduceti aminte, cu ceva timp în urma s-a discutat si faptul ca elforum îsi va da sfârsitul pe la finele anului. Asa ca, de ce sa nu avem o platforma alternativa, unde sa putem, în viitor, lua legatura cu cei dispusi sa discute în continuare pe teme de electronica?

Link spre comentariu

Sa inteleg ca se incurajeaza forumurile concurente pentru sporirea traficului. Atunci sa fie intr-un ceas bun.

Referitor la forum eu vad ca la mine scrie www.elforum.info,

si in alta parte vad scris ELFORUM,

dar intotdeauna Moderatorul Elforum are dreptate.

ma duc sa caut niste cenusa.

Link spre comentariu

Feisbucul, vrem nu vrem, este moartea forum-urilor. Multe forumuri bune, unde se putea discuta civilizat, unde puteai urmari un subiect cap coada, unde puteai sa-ti spui, si susti, parerea in mod civilizat, au disparut. Pe feisbuc, esti sef: cum nu-ti place mustata cuiva, ori parerea lui e alta decit a restului grupului sau, Doamne fereste, ti se atrage atentia asupra greselilor gramaticale si de ortografie, gata, dai cu ban, eventual si cu un sut in fund!

Eu ramin la moda veche, cu "î" din "i", nu din "a", adica fara facebook.

Link spre comentariu

Nici eu nu am facebook....pentru simplu motiv ca nu am timp!...si asa , pe forumurile unde activez ,pierd destul timp cu urmarirea subiectelor care ma intereseaza!...asta nu inseamna ca facebook-ul nu este util pentru grupuri specializate,inchise , care impartasesc informatii valoaroase!....dar,imi repugna faptul de a urmari ce a gatit tanti Floarea si ce gagici a 'supus' Ionica cel Frumos....poate voi deveni interesat de facebook daca un prieten de pasiune inscris deja in grupul specializat imi va dovedi utilitatea respectivului demers!....Toate bune!

Link spre comentariu

Asa e la noi, sa moara si capra vecinului, sau daca e posibil sa moara doar capra lui.

Unii mor de necaz ca x e moderator in nu stiu ce mediu online sau ca a deschis ala nu stiu ce grup si e el tartor acolo. Invidia asta nu are limite.

Sunt atat de suparati pe treburile astea incat nu ii mai intereseaza subiectele respective si intra doar sa verse venin.

Pana la urma nu stiu daca e numai la noi supararea asta mare, dar e clar ca odata cu explozia asta a mediilor online, apar si problemele astea amplificate la puterea x. La fel si cu prostia care pare ca e din ce in ce mai multa. Poate ea era la fel si inainte, dar fara accesul la internet nu o puteai vedea cum se poate vedea in zilele noastre.

Link spre comentariu

Poate ea era la fel si inainte, dar fara accesul la internet nu o puteai vedea cum se poate vedea in zilele noastre.

Pai cum crezi ca era populatia tinuta "sub papuc", ca doar nu prin fortele militienesti. Invidia, para, dorinta de capatuire, sa moara intai capra lui, etc.

Link spre comentariu

Exact ăsta a fost motivul pentru care Marian a luat inițiativa de înființare a grupului .

Eu sunt curios cui va folosi acest grup , deoarece oamenii ( din spatele username-ului ) sunt aceeasi :) .

A , da , unii cu statut de moderator pe aici nu vor avea putere acolo , da , este altceva :) .

Totuși useri creativi nu vor apare , va fi probabil o amestecatură de analfabeti tari în clonț cu una de samsari-gunoierii talciocurilor .

Ce e val , ca valul trece .

Să ne țineti la curent cu evoluția demersurilor voastre de pe feisbuci ... nu toți doresc să aibă cont acolo .

Link spre comentariu

I-ai uitat pe cei care sunt aici doar ca sa poate multiplica si vinde mai tarziu proiectele altora. Avem destui colegi care vand pe aici, doar vand...

Ce-mi plac si aia de intra pe forum doar ca sa ceara solutii la probleme de rezolvat la serviciu sau cine stie ce "ciubucuri" mai fac ei. Nu realizeaza ca unii traiesc din munca pe care ei vor sa o sunteze. Munca pe care ei nu sunt in stare sa o faca singuri, dar totusi o fac, cu ajutorul forumului.

D-aia nici nu sunt in dezacord cu colegul de mai sus, in ciuda frecusurilor inerente.

Scuze, Mariane. O sa stearga smod-ul, ca sa pastreze curat topicul.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări