Marian Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 (editat) Salutari. Cand vine vorba despre electronica, facebook este plin de aberatii, plin de autointitulati ingineri electronisti, facebook este o platforma cu priza mult mai mare la tineri decat forumurile, si potentialul de prosteala in masa este mare, eu am creeat un grup pe facebook numit "Cu si despre Electronica&Electronisti" unde oricine poate posta orice tine de acest domeniu - electronica, respectiv tutoriale, prezentari, intrebari, vanzari, cumparari, promovari, recomandari...Si fiecare isi asuma responsabilitatea pentru cele ce se posteaza, inclusiv corectitudinea informatiilor. Vin aici pe acest topic pentru promovarea acelui grup ( cu aprobare in prealabil de la Validae ), si link catre el unde oricine se poate inscrie, singura regula este bunul simt pe care fiecare il are ( sau ar trebui sa-l aiba ), nu ne certam, nu ne tracasam si nu ne denigram reciproc, ci din contra, incercam sa facem ca si aici, o comunitate de electronisti. A nu se intelege ca intentionez sa concurez Elforum, din contra, o sa incerc sa promovez acolo elforum atat cat o sa pot, este normal sa fac asta, tin mult la forumul asta chiar daca nu mai sunt moderator. Vasile daca topicul ti se pare in neregula, il poti sterge fara explicatii, nu voi insista si nici nu voi protesta. Aici este grupul: https://www.facebook.com/groups/124900424877311/ Toate cele bune. PS: As aprecia daca limitam caterinca la cote cat mai reduse. Editat Octombrie 16, 2017 de marian Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Numai o intrebare. Cine modereaza acolo ? Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2017 2 cunoscuti de-ai mei, un Inginer si un Profesor. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Interesanta initiativa dar din pacate nu o sa intru. Noroc bun! l.e: In orice alt mediu / loc faceai un astfel de grup cred ca eram "primul" inregistrat. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Salutari. Cand vine vorba despre electronica, facebook este plin de aberatii, plin de autointitulati ingineri electronisti, facebook este o platforma cu priza mult mai mare la tineri decat forumurile, si potentialul de prosteala in masa este mare, eu am creeat un grup pe facebook numit "Cu si despre Electronica&Electronisti" unde oricine poate posta orice tine de acest domeniu - electronica, respectiv tutoriale, prezentari, intrebari, vanzari, cumparari, promovari, recomandari...Si fiecare isi asuma responsabilitatea pentru cele ce se posteaza, inclusiv corectitudinea informatiilor. Vin aici pe acest topic pentru promovarea acelui grup ( cu aprobare in prealabil de la Validae ), si link catre el unde oricine se poate inscrie, singura regula este bunul simt pe care fiecare il are ( sau ar trebui sa-l aiba ), nu ne certam, nu ne tracasam si nu ne denigram reciproc, ci din contra, incercam sa facem ca si aici, o comunitate de electronisti. A nu se intelege ca intentionez sa concurez Elforum, din contra, o sa incerc sa promovez acolo elforum atat cat o sa pot, este normal sa fac asta, tin mult la forumul asta chiar daca nu mai sunt moderator. Vasile daca topicul ti se pare in neregula, il poti sterge fara explicatii, nu voi insista si nici nu voi protesta. Aici este grupul: https://www.facebook.com/groups/124900424877311/ Toate cele bune. PS: As aprecia daca limitam caterinca la cote cat mai reduse. Link spre comentariu
Vizitator Lulux Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Inevitabil ai sa atragi mustele,ca asa e la facebook. O adunatura de plictisiti,agramati,snobi si mandri de ei. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Stiu si sunt de acord cu ce spui, e un risc asumat pentru orice platforma online, dar e simplu, cine calca stramb pleaca, la fel ca si aici. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Problema drepturilor de autor este valabila pe orice platforma online, si fiecare isi asuma ce posteaza, la fel ca si aici. Restul prefer sa nu-l mai comentez. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 l.e: In orice alt mediu / loc faceai un astfel de grup cred ca eram "primul" inregistrat. Abea acum, am vazut editarea ta. Pai in care alt mediu? Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 2 cunoscuti de-ai mei, un Inginer si un Profesor.De ce ai scris inginer si profesor cu majuscule? Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ca asa am dorit eu Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ca asa am dorit eu Bravo, ai gasit un loc unde sa fii sef. Ar trebui sa stii ca pe elforum se incearca respectarea regulilor gramaticale. Validae era foarte strict in privinta asta, dar numai cu unii. Ca si acum dealtfel. Daca altul ar face recrutari pentru alt forum ar fi banat definitiv in minutul doi. Destul de urata treba, mai ales ca te-am sustinut de multe ori. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Evident . Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 (editat) Ce le mai place unora sa-mi caute nod in papura... S-ar lega de orice detaliu si ar pune sub semnul intrebarii orice preferinta sau decizie a mea, doar sa aiba motiv de critica! Asa cum cineva bine imi spunea la un moment dat, am zis ce aveam de zis, cine e om de inteles, va intelege, cine nu.... NU. Mai adaug doar ca exceptand pe Vasile si poate Validae, nu exista membru mai loial acestui forum decat mine. Putin imi pasa cine ma crede si cine nu!PUNCT! Editat Octombrie 17, 2017 de marian Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Există și înșiruiri de mai multe puncte , exprimă orice altceva decât un simplu punct . Peste 90% dintre cei ce urmăresc activitatea ta sunt răuvoitori sau / și invidioși . Asta e viața ! Ar trebui să te feresti de anumite persoane total nefrecventabile , fără competențe în domeniul nostru de interes , dar pline de calitați negative . Link spre comentariu
Postări Recomandate