Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bandwith placa video mic !

AlexDima

Postări Recomandate

Va salut , detin o placa video ceva mai veche de la nVidia , si anume 9600GT 512mb 256bit , o placa video care e foarte potenta si acum in unele jocuri avand in vedere vechimea ei , si totusi nu cred ca functioneaza la capacitate maxima deoarece imi arata pe gpu-z ca are 32gb bandwith, am cautat pe toate siteurile care vindeau aceasta placa la vremea aceea si peste tot scrie ca are 57,6gb bandwith , si nu am reusit sa ii dau de cap, nu inteleg de ce placa mea are bandwith mai mic, placa are seria asta SX96GT512D3G-VP si este facuta de producatorul pe nume SPARKLE , arata exact ca in poza asta

14-big-geforce-9600-gt-sparkle.jpg

Si aceasta este poza cu specificatiile din gpu-z

Capture3432423432.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlexDima

3

• mila

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

"(Memory clock x Bus Width / 8) * GDDR type multiplier = Bandwidth in GB/s

GDDR type multiplier is 2 for GDDR3, 4 for GDDR5."

(500x256)/8=16000.....x2....=32GB/s

Memoria dvs GDDR3 e la 500Mhz pentru banda dorita e necesara o memorie de ~900MHz

Editat de mila
Link spre comentariu

Jaful asta de placa e extraordinar de "potenta" ca e la fel ca placa integrata in procesoarele Intel, daca nu chiar mai slaba ( avand in vedere ca nu poate rula jocuri DirectX 11 , ceea ce pe un HD 630 cum au eu integrata din procesor pot juca fara probleme ). Am avut ATI HD3850 care-i cam la fel cu asta 9600GT si le-am putut compara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări