AlexDima Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Va salut , detin o placa video ceva mai veche de la nVidia , si anume 9600GT 512mb 256bit , o placa video care e foarte potenta si acum in unele jocuri avand in vedere vechimea ei , si totusi nu cred ca functioneaza la capacitate maxima deoarece imi arata pe gpu-z ca are 32gb bandwith, am cautat pe toate siteurile care vindeau aceasta placa la vremea aceea si peste tot scrie ca are 57,6gb bandwith , si nu am reusit sa ii dau de cap, nu inteleg de ce placa mea are bandwith mai mic, placa are seria asta SX96GT512D3G-VP si este facuta de producatorul pe nume SPARKLE , arata exact ca in poza asta Si aceasta este poza cu specificatiile din gpu-z Link spre comentariu
mila Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 (editat) "(Memory clock x Bus Width / 8) * GDDR type multiplier = Bandwidth in GB/s GDDR type multiplier is 2 for GDDR3, 4 for GDDR5." (500x256)/8=16000.....x2....=32GB/s Memoria dvs GDDR3 e la 500Mhz pentru banda dorita e necesara o memorie de ~900MHz Editat Octombrie 16, 2017 de mila Link spre comentariu
AlexDima Postat Octombrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Va multumesc pentru raspuns, din neatentie nu am observat ca frecventa memoriei este diferita, acum sunt lamurit! Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Jaful asta de placa e extraordinar de "potenta" ca e la fel ca placa integrata in procesoarele Intel, daca nu chiar mai slaba ( avand in vedere ca nu poate rula jocuri DirectX 11 , ceea ce pe un HD 630 cum au eu integrata din procesor pot juca fara probleme ). Am avut ATI HD3850 care-i cam la fel cu asta 9600GT si le-am putut compara. Link spre comentariu
AlexDima Postat Octombrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Pentru ce fac eu pe PC, îmi este de ajuns, doar că nu eram lămurit cu chestia cu bandwith ul , dar după am văzut că are 500mhz memorie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum