Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cabluri pentru ventilatoare de 120mm

Mishu_17

Postări Recomandate

Buna ziua, am cumparat pentru calculator 2 ventilatoare de 120mm. Din pacate cablurile nu erau suficient de lungi ca se ajunga la conectorii molex de la sursa. Le-am prelungit folosind niste cabluri dintr-o sursa veche de calculator, pe care le-am lipit folosind statia de lipit. Peste lipituri am pus tub termocontractabil.

Este bine cum am facut sau s-ar putea sa am probleme din cauza ca am prelungit cablurile ?

Se poate ca in timp tubul termocontractabil sa se deterioreze ?

PS: Pana la urma am rezolvat cu niste banda izolatoare peste tubul termocontractabil.

Editat de Mishu_17
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mishu_17

2

• rimache

1

• Florinel TV

1

• dany_cta

1

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru raspuns.

Am inca o intrebare, dar nu e legata de ventilatoare.

Daca am schimbat pasta termoconductoare de la procesor (i5 3450) acum 3 ani si am facut un Intel Burn test ieri si temperatura maxima a fost de 60 C, are rost sa schimb din nou pasta sau mai bine o mai las inca o vreme ?

Editat de Mishu_17
Link spre comentariu

Pai la vechimeade 3 ani necesita sa schimbati pasta din cauza ca ia se usuca si nu mai face racirea corecta , eu cel putin la multe dintre PC-uri nu am mai pus pasta si nu au fost probleme chiar mai mult de 5 ani , fa o diferenta si curata pasta de pe procesor si radiator si monteazal si fa un test ca sar putea sa ramii uimit , si sa revii cu detalii aici cit se mareste temperatura

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări