Vizitator Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 E simplu. Eu pun coletul luni dimineata, miercuri dupa-masa coletul este la destinatie, oriunde in tara. Daca destinatarul ar fi instiintat prin telefon atunci cand se face sortarea si s-ar duce imediat dupa colet, practic avem exact doua zile. Insa aici apare avizarea, adica sa-ti aduca postasul a doua a treia zi avizul care se mai rataceste, etc deci deja se fac 5 zile lucratoare. Sa zicem ca destinatarul ridica coletul lunea urmatoare, apoi mai dureaza inca 2-3 zile pana ajunge rambursul. In total maxim 10 zile lucratoare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Colet cu plata ramburs e criminal, acum cativa ani am trimis unui user de pe acest forum(om serios, nici vorba sa fie dansul problema...) un pachetel, omul s-a dus la Posta, a ridicat pachetul, m-am dus la Posta dupa banuti, raspuns: "am platit pensiile, nu avem bani!" WTF?! Abia dupa 20 de zile mi-am putut ridica mica suma...altminteri, fara valoare declarata si fara ramburs in doua, maxim trei zile coletul ajunge la destinatie. Alta stupizenie recenta, am trimis unui user 3 procesoare, desi cu o zi inainte ii mai trimisesem un alt pachet, care a costat 4,8 lei, pentru coletul asta mic m-a costat mai mult decat am luat pe continut, cand am intrebat de ce, cica e sub 500 de grame, deci nu se califica la colete(?!). Complet defecti! Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Sa vedeti ce am patit eu: Pachetelele din România mi se trimit pe o adresa din Timisoara. Am primit asa niste scrisori ceva mai voluminoase, recomandate. Dorind mai multe articole de felul celor primite (niste circuite imprimate), i-am cerut expeditorului sa mai trimita câteva. Lucru pe care acesta (membru elforum) l-a facut prompt. De ajuns insa, n-a mai ajuns nimic. Asa ca s-a deplasat destinatarul la oficiul postal din cartier sa întrebe de pachetel. I s-a spus ca i-ar fost înmânat deja. Si i s-a comunicat data la care i-a fost adus primul pachetel. Posta a refuzat sa accepte ca-i vorba de un al doilea pachetel. În cele din urma am renuntat sa ne mai certam cu posta si expeditorul a cerut returnarea pachetului pentru reexpedierea la o data ulterioara. Parca am fi fost la puscarie, unde n-aveai dreptul la mai mult de o scrisoare pe luna. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 La mine coletele China vin când la oficiul de cartier când la cel de externe.Nu mai știe nimeni de ce.Unele chiar mi le aduce poștașul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 E simplu. Eu pun coletul luni dimineata, miercuri dupa-masa coletul este la destinatie, oriunde in tara. Daca destinatarul ar fi instiintat prin telefon atunci cand se face sortarea si s-ar duce imediat dupa colet, practic avem exact doua zile. Insa aici apare avizarea, adica sa-ti aduca postasul a doua a treia zi avizul care se mai rataceste, etc deci deja se fac 5 zile lucratoare. Sa zicem ca destinatarul ridica coletul lunea urmatoare, apoi mai dureaza inca 2-3 zile pana ajunge rambursul. In total maxim 10 zile lucratoare. Ar sta in picioare rationamentul daca alea 5 zile ar fi un termen maxim,insa din pacate asa cum am spus,e termen minim,si se intampla rar...sunt cazuri fericite cand vine in 5 zile,si nu are nici o treaba cu amestecarea termenului de ajungere la destinatie.Numaratoarea o fac din ziua in care mi s-a confirmat ca s-a facut plata.Cu avizarea e poveste si la mine,dar asta e doar din vina postasului,de care eu nici nu mai tin cont.De fiecare data am rugat sa fiu anuntat cand a plecat coletul si cu aviz sau fara,dupa 2 zile ma duc la posta si iau coletul.Cu rambursul n-am reusit sa stabilesc un termen nici macar relativ. De la chinezi am mai cumparat si eu,si ultima data au cerut copie dupa factura de plata.Binenteles ca am platit vama,valoarea era undeva pe la 90$. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Numai ei stiu! Cind mergi dupa un colet cu plata ramburs ,te crucesti cita munca depune cea de la ghiseu. Acelasi lucru se intimpla si cind trimiti colete cu plata ramburs. Stai de te plictisesti. Hirtoage peste hirtoage. Parca inainte erau mai operativi. cred ca difera de la oras la oras! la dv. in afara de a introduce in calculator datele de pe formularul prezentat si a va da chitanta (cind trimiteti un colet cu ramburs) doamna de la ghiseu mai face si alte operatiuni? iar cind primiti, in afara de a completa datele dv. pentru primire si chitanta pentru bani, mai e ceva in plus??? Link spre comentariu
dany_cta Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 (editat) Sa vedeti ce am patit eu: Pachetelele din România mi se trimit pe o adresa din Timisoara. Am primit asa niste scrisori ceva mai voluminoase, recomandate. Dorind mai multe articole de felul celor primite (niste circuite imprimate), i-am cerut expeditorului sa mai trimita câteva. Lucru pe care acesta (membru elforum) l-a facut prompt. De ajuns insa, n-a mai ajuns nimic. Asa ca s-a deplasat destinatarul la oficiul postal din cartier sa întrebe de pachetel. I s-a spus ca i-ar fost înmânat deja. Si i s-a comunicat data la care i-a fost adus primul pachetel. Posta a refuzat sa accepte ca-i vorba de un al doilea pachetel. În cele din urma am renuntat sa ne mai certam cu posta si expeditorul a cerut returnarea pachetului pentru reexpedierea la o data ulterioara. Parca am fi fost la puscarie, unde n-aveai dreptul la mai mult de o scrisoare pe luna. Lucruri similare am patit si eu de multe ori, cand aveam mai multe pachete de primit imi lua avizele si zicea ca deja mi-au dat pachetul cu toate ca era vorba de pachete diferite. Am avut odata un pachet din UK cu tracking pe care l-am ridicat de 3-4 ori. M-au si reavizat si cu fiecare aviz m-am dus acolo dar de fiecare data mi-au dat alt pachet din alta parte pentru care nu mi-au pus aviz si cel corect a asteptat mult. Am intrebat de el la postas ca aveam si codul de urmarire: "da, aveti pachet, duceti-va la sediu acolo!" si acolo primeam altul, nu ala corect si de fiecare data cand intrebam imi aratau in caietul lor ca mi-au dat pachetul. Editat Octombrie 15, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Referitor la "liber la cumpărături de la chinezi", nu ati observat ca oferta de marfuri pentru Romania este una ca pentru tari din Africa Neagra? Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Referitor la "liber la cumpărături de la chinezi", nu ati observat ca oferta de marfuri pentru Romania este una ca pentru tari din Africa Neagra? Da, pentru ca datorita Postei Romane parem un popor de neseriosi. Anul trecut prin decembrie am reclamat la ebay vreo 5 colete neprimite. Vanzatorii mi-a retrimis produsele comandate care nici acestea nu au ajuns la mine in termen de 60 de zile, Atunci am cerut banii inapoi si care mi-au fost returnati in cont, Prin martie- aprilie (cand au inceput sa trimita coletele acasa) ma trezesc ca-mi vin tot de cate 2 ori un produs la care primisem si banii inapoi. Am incercat sa le trimit banii macar pentru cate un produs dar n-am reusit (de data asta - altadata am reusit). Ba mai mult m-a mai luat ebay-ul ca nu am voie sa tratez direct cu vanzatorul. Si cred ca ca mine au mai patit multi altii din Romania. Asa ca nu va mirati de ce oferta pentru noi este limitata. Unii chiar nu vand deloc spre Romania. Link spre comentariu
dany_cta Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Eu de obicei dupa 2 luni imi ceream banii inapoi direct. Cand primeam produsul ii trimiteam banii vanzatorului direct in paypal si plateam eu taxa de transfer. Sa vezi ce mirati erau chinezoii sa vada ca un roman e om serios ... nu m-au facut niciodata aia 5-10$ si asa e corect. Nu ma complicam cu ebay-ul sa tratez cu vanzatorul sau sa incerc sa ii fac plata, direct vedeam contul de paypal si trimiteam acolo. In ultimul timp am inceput sa nu mai cer banii inapoi, am cateva pachete care nu au ajuns dar nu cred ca e vina chinezoilor. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Nu e vina chinezilor că nu ajung, se rețin aiurea la vamă de cele mai multe ori, ori sunt ,,pierdute,, de Poștă...... Link spre comentariu
cmariuss Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 (editat) Inca ceva, de care am uitat sa va spun. Postasul meu se plangea, ca ii vine un agent ANAF si inregistreaza toate datele de la ramburs, destinatar si expeditor, suma rambursului, chiar si ptr sume de 20 30 lei. In tot acest timp postasul nu poate sa plece pe teren, pana agentul nu isi termina gainarile. Ca dupa mintea lui vozganian ar trebui agenti anaf trimisi prin sate si sa contabilizeze ouale din fiecare cotet. Editat Octombrie 15, 2017 de Mariusz Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 (editat) Inca ceva, de care am uitat sa va spun. Postasul meu se plangea, ca ii vine un agent ANAF si inregistreaza toate datele de la ramburs, destinatar si expeditor, suma rambursului, chiar si ptr sume de 20 30 lei. In tot acest timp postasul nu poate sa plece pe teren, pana agentul nu isi termina gainarile. Ca dupa mintea lui vozganian ar trebui agenti anaf trimisi prin sate si sa contabilizeze ouale din fiecare cotet. A-nceput statul sa-si bage nasul in tot rahatul. Se gaseste cite un berbec (ca si Vosganian)care vine cu tot felul de idiotenii,numa' sa iasa-n evidenta. ''Ai nostrii'' bravi diriguitori, dupa ce s-au intrecut in a imparti ''pomeni electorale'',acum, se dau de ceasul mortii,cum sa faca si sa dreaga sa iasa basma curata. Se vede treaba, ca au cam ajuns la fundul sacului si incearca din rasputeri sa ''cirpeasca'' bugetul statului(zdrentuit tot de ei),prin tot felul de metode,mai mult sau mai putin neortodoxe. Cine iese mai ciufulit din toata povestea? Tot romanul,bun platnic,nu ala, care-n viata lui, n-a dat nici un banut statului si care acum primeste de la ''marinimosul stat'', ajutor social. Cred ca nici atunci, cind turcii ne ''pastoreau, nu era mai rau. Acum ne ''belesc'' ai nostri. ''Halal sa le fie! Editat Octombrie 16, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Acum ne ''belesc'' ai nostri. ''Halal sa le fie! Pai in afara de maririle de care au beneficiat ei,nu au facut nimic substantial pt restul.Doar promisiuni si praf in ochi cu cateva procente. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 (editat) Imi aduc aminte, ce mai miorlaia ''vajnicul'' Vosganian,atunci cind s-a pus problema urmaririi penale a lui,pentru niste ''minareli'' comise inainte. Cum parlamentul n-a votat, pentru,acesta a scapat ca prin urechile acului. Acum iar se face auzit ,debitind tot felul de enormitati. Sper, c-odata, s-odata, tot vor raspunde pentru faptele comise, aceste ''personaje'' care s-au ascuns in spatele imunitatii parlamentare. Sa nu uite, ca NU sint vesnici. Editat Octombrie 16, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate