Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

liber la cumpărături de la chinezi :)

Postări Recomandate

Injuram degeaba intreaga Posta Romana. Problema este de la conducerea acestei institutii in sus.

La cat a fost / este de capusata compania asta eu ma mir cum de mai exista. Te apuca groaza cand citesti despre achizii de milioane de euro si in teren nu s-a miscat un pai, pe pereti inca mai au afisele informative din vremea comunismului.

Link spre comentariu

Posta Romana este o institutie de stat.

Nea Gheorghe, care sta la coada doua ore, se gandeste la conducerea acestei institutii?

NU. Se gandeste si vocifereaza la functionara de le ghiseu , cum ca, se misca prea incet..

Nu se gandeste niciodata la sefii cei mari ai Postei ...sa le bage ceva pe gat....!!!

Functionara de la ghiseu primeste totul!!

La mine, la posta, le cunosc pe toate...Culmea....si ele pe mine.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Injuram degeaba intreaga Posta Romana. Problema este de la conducerea acestei institutii in sus.

La cat a fost / este de capusata compania asta eu ma mir cum de mai exista. Te apuca groaza cand citesti despre achizii de milioane de euro si in teren nu s-a miscat un pai, pe pereti inca mai au afisele informative din vremea comunismului.

Am avut si eu de-a face de citeva ori cu posta Romana. Trebuia sa primesc un colet. Am asteptat sa primesc instiintarea ca mi-a venit coletul,dar degeaba. Am mers la posta si am intrebat daca mi-a venit coletul. Mi-au spus ca e veni demult. Intrebindu-i de ce n-am primit instiintare,acestia mi-au spus ca mi-au bagat instiintarea in cutia postala. Pentru a nu mai pati la fel si altadata,le-am cerut un numar de telefon. Stiti ce mi-au spus? Ca n-au telefon fix ci doar telefoanele lor mobile si ca nu dau numerele de telefon la nimeni.Asta s-a intimplat la oficiul postal de pe Gheorghe Lazar din Timisoara. O alta patanie. Trebuia sa primesc niste bani. Am asteptat mai bine de 3 saptamini. M-am dus la cei care mi-au trimis banii si i-am intrebat de ce n-am primit banii. Mi-au spus ca banii sint trimisi demult. Am mers tot la aceeasi agentie postala intrebind,daca banii sint la ei. Mi-au spus ca au fost si ca i-au dat factorului postal pentru a-mi fi inminati. Mi-au dat si numarul de telefon al factorului. L-am cautat vreo citeva zile pina cind respectivul a binevoit sa-mi raspunda. Mi-a indrugat ceva din care n-am inteles aproape nimic. I-am spus ca vreau sa am banii atunci si sa binevoiasca sa mii aduca. A zis ca in ziua urmatoare ma pot duce dupa bani la oficiul postal, acelasi oficiu postal din Timisoara.Daca as fi uitat de ei, factorul, s-ar fi insusit banii. A doua zi am primit banii,dupa ce m-am ratoit un pic. Cea de la ghiseu,

saraca,nu stia nimic. Cam asta-i Posta Romana.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Se mai poate vorbi cu chinezul sa declare o suma pana in 10 dolari daca cumparaturile sunt de valoare mai mare.

Recent am achizitionat de pe ebay un LCD la pretul de 120 dolari (nu pe numele meu, al unui prieten care avea nevoie) si am pus adresa lui ca sa se duca el la vama, pierdere de timp (o zi) taxe vamale, 19% tva si altele si surpriza, a venit direct la posta, chinezul a scris pe colet ca a trimis pixuri - 5 usd valoare, fara sa vorbesc cu el sa declare o suma mica.

Deci se poate.

Link spre comentariu

Eu am trimis un colet cu ramburs la Mizil pe 4 septembrie cu Posta Romana. Nici pana in ziua de azi nu stiu ce s-a intamplat cu rambursul. Raspunsul doamnelor de la ghiseu e "nem tudom". Asta dupa ce am trimis 300 colete prin Posta Romana. Credeti ca le pasa de petitii, plangeri ? Se comporta de parca institutia publica e mosia lor.

Link spre comentariu

Eu am trimis un colet cu ramburs la Mizil pe 4 septembrie cu Posta Romana. Nici pana in ziua de azi nu stiu ce s-a intamplat cu rambursul. Raspunsul doamnelor de la ghiseu e "nem tudom". Asta dupa ce am trimis 300 colete prin Posta Romana. Credeti ca le pasa de petitii, plangeri ? Se comporta de parca institutia publica e mosia lor.

Am avut si eu ceva probleme de genul asta dar nu am asteptat atat. O reclamatie la OPC a rezolvat rapid situatia. In mod normal, rambursul soseste in maxim 10 zile lucratoare.

Link spre comentariu

Tot timpul m-am intrebat de ce este diferenta asta intre colete si ramburs.Un colet ajunge in 24 max 48 ore.Rambursul nu vine niciodata mai repede de 5 zile.La curier ar fi o explicatie logica,plicul cu banii vine fizic de la destinatar catre expeditor,si circula cu masina de valori,nu cu cea de marfa,si asta ar avea alt traseu de facut.La posta vine doar confirmarea de primire a banilor in oficiu,deci teoretic aici posta ar trebui sa fie mult mai agera decat firmele de curierat.

Link spre comentariu

Tot timpul m-am intrebat de ce este diferenta asta intre colete si ramburs.Un colet ajunge in 24 max 48 ore.Rambursul nu vine niciodata mai repede de 5 zile.

Numai ei stiu! Cind mergi dupa un colet cu plata ramburs ,te crucesti cita munca depune cea de la ghiseu. Acelasi lucru se intimpla si cind trimiti colete cu plata ramburs. Stai de te plictisesti. Hirtoage peste hirtoage. Parca inainte erau mai operativi.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări