Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame tâmpite pe Postimage și TinyPic....

Postări Recomandate

Am observat că mulți colegi utilizează ca site de găzduire foto PostImage sau TinyPic, iar când deschid link-urile respectivelor imagini, apar tot felul de reclame tembele, cu implanturi de păr, hemoroizi, tot felul de porcării. Astea ar fi cele mai ,,cuminți,, dar am văzut (fără să-mi doresc asta) și reclame mult mai scârboase, iar printre acelea enumăr pe cele despre ciuperca unghiei sau varice, boli de piele, cu imagini care te scârbesc instant.

Întrebarea mea este, vouă vă apar aceste reclame, sau e ceva doar la browser-ul meu ? Fiindcă nu accesez niciodată astfel de reclame, în niciun caz voit, dar e posibil ca dând click pe un link ce conținea astfel de reclame, Google Adsense să fi ,,dedus,, în mod greșit că aș fi interesat de așa ceva. Fiindcă absolut în toate link-urile cu poze postate de colegi și pe care le deschid, îmi apar invariabil astfel de reclame idioate.

Eu înțeleg perfect că acele site-uri nu se pot întreține nicidecum fără reclame, dar de la admiterea reclamelor anexate imaginilor și până la suportarea oricărei reclame scârboase, e ceva drum. Eu unul sunt dispus să admit reclame, dar nu pot admite scârboșenii care te dezgustă....

Am rugat și rog întotdeauna colegii care pun link-uri la poze pe forum, să caute să posteze doar adresa BB Code (For Forums) a respectivei imagini, sau cea care face ca imaginea respectivă să apară direct pe forum, fără să fie nevoie de a da click pe link. Asta ar preveni apariția nedorită a reclamelor pe care le folosește site-ul respectiv, ori pe care le alocă eventual Google Adsense.

De ceva timp utilizez doar Imgur ca site de upload, nu am avut probleme cu ei...

Link spre comentariu

Da și la mine apar. Chiar scîrboase unele. Eu folosesc postimage. Am în schimb o altă problemă, tinypic e total inutil, eu nu pot vedea pozele userilor puse pe acest sait. foarte rar îmi apare și poza, de obicei în cîmpul unde trebuie să fie poza nu e nimic. Acu ceva ani foloseam intens tinypic dar de cînd s-a prostit am renunțat. Chiar zilele astea pe la vînzări era un user numai cu poze la tinypic, nu am reușit să văd niciuna, de curiozitate am încercat și firefox și ie, față de chrome ce folosesc de obicei, același efect, ioc șansa poza. La voi e la fel?

Link spre comentariu

Când postați link-uri de poze, căutați să copiați de pe acele site-uri doar adresa destinată postării pe forumuri, de exemplu așa cum apare încercuită în postarea #5 a colegului Thunderer. Astfel imaginea sau imaginile vor apărea direct în pagina respectivă, fără necesitatea de a da click pe link-uri...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări