validae Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Am observat că mulți colegi utilizează ca site de găzduire foto PostImage sau TinyPic, iar când deschid link-urile respectivelor imagini, apar tot felul de reclame tembele, cu implanturi de păr, hemoroizi, tot felul de porcării. Astea ar fi cele mai ,,cuminți,, dar am văzut (fără să-mi doresc asta) și reclame mult mai scârboase, iar printre acelea enumăr pe cele despre ciuperca unghiei sau varice, boli de piele, cu imagini care te scârbesc instant. Întrebarea mea este, vouă vă apar aceste reclame, sau e ceva doar la browser-ul meu ? Fiindcă nu accesez niciodată astfel de reclame, în niciun caz voit, dar e posibil ca dând click pe un link ce conținea astfel de reclame, Google Adsense să fi ,,dedus,, în mod greșit că aș fi interesat de așa ceva. Fiindcă absolut în toate link-urile cu poze postate de colegi și pe care le deschid, îmi apar invariabil astfel de reclame idioate. Eu înțeleg perfect că acele site-uri nu se pot întreține nicidecum fără reclame, dar de la admiterea reclamelor anexate imaginilor și până la suportarea oricărei reclame scârboase, e ceva drum. Eu unul sunt dispus să admit reclame, dar nu pot admite scârboșenii care te dezgustă.... Am rugat și rog întotdeauna colegii care pun link-uri la poze pe forum, să caute să posteze doar adresa BB Code (For Forums) a respectivei imagini, sau cea care face ca imaginea respectivă să apară direct pe forum, fără să fie nevoie de a da click pe link. Asta ar preveni apariția nedorită a reclamelor pe care le folosește site-ul respectiv, ori pe care le alocă eventual Google Adsense. De ceva timp utilizez doar Imgur ca site de upload, nu am avut probleme cu ei... Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Da și la mine apar. Chiar scîrboase unele. Eu folosesc postimage. Am în schimb o altă problemă, tinypic e total inutil, eu nu pot vedea pozele userilor puse pe acest sait. foarte rar îmi apare și poza, de obicei în cîmpul unde trebuie să fie poza nu e nimic. Acu ceva ani foloseam intens tinypic dar de cînd s-a prostit am renunțat. Chiar zilele astea pe la vînzări era un user numai cu poze la tinypic, nu am reușit să văd niciuna, de curiozitate am încercat și firefox și ie, față de chrome ce folosesc de obicei, același efect, ioc șansa poza. La voi e la fel? Link spre comentariu
Andr3y Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Eu chiar azi am terminat-o cu tinypic. La fiecare accesare, ma anunta antivirusul de ceva probleme. Am mutat tot si voi inchide contul ala. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Ce este adresa BB Code (For Forums) a respectivei imagini? Mai concret, cum se realizeaza pas cu pas acest lucru sau sugerati site-uri de găzduire foto care sa nu afiseze reclame de orice natura. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 E vorba de adresa scrisa intre codul . Link spre comentariu
orgasmo Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Asta ar preveni apariția nedorită a reclamelor pe care le folosește site-ul respectiv, ori pe care le alocă eventual Google Adsense. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Multumesc pentru informatie. Azi vad ca nu merge functia de reeditare pe Elforum. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Când postați link-uri de poze, căutați să copiați de pe acele site-uri doar adresa destinată postării pe forumuri, de exemplu așa cum apare încercuită în postarea #5 a colegului Thunderer. Astfel imaginea sau imaginile vor apărea direct în pagina respectivă, fără necesitatea de a da click pe link-uri... Link spre comentariu
mars01 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Si mie mi s-a spus ca pozele cu link BB postate cu TinyPic nu se vad. Mi-am facut un cont pe imgbb.com si pare ok. Asa ca mai avem inca o varianta pe langa imgur. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Si mie mi s-a spus ca pozele cu link BB postate cu TinyPic nu se vad. Mi-am facut un cont pe imgbb.com si pare ok. Asa ca mai avem inca o varianta pe langa imgur. L-am testat, merge, intr-adevar, este inca o varianta la celelalte. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Nu e mai simplu ca forumul sa aiba posibilitatea de aridica poze, direct, fara ajutor plin de reclame scirboase??? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Asta ar mări costurile de întreținere ale forumului, din cauza volumului de informație suplimentară.Ar fi mai bine pentru useri, dar mai greu de suportat de proprietar... Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 De ce nu folositi extensii pentru blocarea reclamelor? Aveti posibilitatea sa permiteti reclamele pentru anumite site-uri. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 PostimageimgBBCum e mai bine? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 15, 2017 Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Prima varianta e mult mai buna . (ai gresit link-ul doi) Am trecut de la tinypic la imgBB dar uneori site-ul astora se incarca foarte greu. Pe imgBB imi place ca pot posta direct pozele in format thumbnail. Link spre comentariu
Postări Recomandate