son Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Buna ziua daca pot fi ajutat cu schema lui , mb model :BS_R/TK_R REV2,1..PEGATRON se pare ca este aceeasi cu Toshiba Satellite c670...am cautat pe net , la liber nu am gasit mi-am facut cont pe niste siteuri dar nu mi s-a permis..cred ca cunoasteti problema...multumesc anticipat si spor la reparat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Nu e nici pe vinafix mici pe vlab singurul loc in care am gasit-o e pe elvikom . https://www.elvikom.pl/schemat-toshiba-satellite-c670-c675-l770-l775-pegatron-bs-r-tk-r-t34279.html Fa cont aici daca nu ai , cred ca la inceput poti s-o descarci liber pentru ca se dau ceva puncte la inregistrare , altfel mie mi-ar lua 8 puncte . Link spre comentariu
son Postat Octombrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2017 multumesc ptr. raspuns aveam cont dar nu si puncte..mi-am facut alt cont dar aceeasi poveste.. Link spre comentariu
son Postat Octombrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Buna ziua ,am descarcat (cumparat ) de pe elvikom schema asta de Toshiba Satellite c670 care desi are codul placii de baza la fel dar nu se potriveste cu modelul meu L775...Postez ce am descarcat poate fi de folos la altii........daca are cineva schema ptr. mine ii multumesc anticipat...o zi buna.. part2 part3 Toshiba_Satellite_C670_Pegatron_BOSTON_BS-TK.pdf.part1.rar Toshiba_Satellite_C670_Pegatron_BOSTON_BS-TK.pdf.part2.rar Toshiba_Satellite_C670_Pegatron_BOSTON_BS-TK.pdf.part3.rar Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Scuze te rogti-am trimis in privat fara a verifica arhiva ce am descarcat-o de pe elvikom pe 13 octombrie fiind convins ca e schema ,acum am vazut ca sunt doar pozele cu mainboardul .Sorry ! Link spre comentariu
son Postat Octombrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Scuze te rog ti-am trimis in privat fara a verifica arhiva ce am descarcat-o de pe elvikom pe 13 octombrie fiind convins ca e schema , acum am vazut ca sunt doar pozele cu mainboardul . Sorry ! no problem , acolo mai este o arhiva ce-mi trebuie mie de 41,58mb , dar imi arata tot o poza si nu a-si plati daca o fi numai foto (desi arhiva este mare ptr. niste foto ) le-am scris daca are si schema , astept raspuns de la ei..multumesc ..o zi buna.. Link spre comentariu
son Postat Octombrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2017 revin, i-am scris tipului cu arhiva de 41,58mb despre schema si mi-a raspuns ca nu are , deci cumparam defapt niste poze.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum