Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema laptop TOSHIBA SATELLITE L775-166

son

Postări Recomandate

Buna ziua daca pot fi ajutat cu schema lui , mb model :BS_R/TK_R REV2,1..PEGATRON se pare ca este aceeasi cu Toshiba Satellite c670...am cautat pe net , la liber nu am gasit mi-am facut cont pe niste siteuri dar nu mi s-a permis..cred ca cunoasteti problema...multumesc anticipat si spor la reparat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• son

5

Top autori în acest subiect

• son

son 5 postări

Buna ziua ,am descarcat (cumparat ) de pe elvikom schema asta de Toshiba Satellite c670 care desi are codul placii de baza la fel dar nu se potriveste cu modelul meu L775...Postez ce am descarcat poate fi de folos la altii........daca are cineva schema ptr. mine ii multumesc anticipat...o zi buna..

part2

part3

Toshiba_Satellite_C670_Pegatron_BOSTON_BS-TK.pdf.part1.rar

Toshiba_Satellite_C670_Pegatron_BOSTON_BS-TK.pdf.part2.rar

Toshiba_Satellite_C670_Pegatron_BOSTON_BS-TK.pdf.part3.rar

Link spre comentariu

Scuze te rog
ti-am trimis in privat fara a verifica arhiva ce am descarcat-o de pe elvikom pe 13 octombrie fiind convins ca e schema ,
acum am vazut ca sunt doar pozele cu mainboardul .
Sorry !

Link spre comentariu

Scuze te rog

ti-am trimis in privat fara a verifica arhiva ce am descarcat-o de pe elvikom pe 13 octombrie fiind convins ca e schema ,

acum am vazut ca sunt doar pozele cu mainboardul .

Sorry !

no problem , acolo mai este o arhiva ce-mi trebuie mie de 41,58mb , dar imi arata tot o poza si nu a-si plati daca o fi numai foto (desi arhiva este mare ptr. niste foto ) le-am scris daca are si schema , astept raspuns de la ei..multumesc ..o zi buna..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări