Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se numeste produsul si unde il gasesc?

Alphsoo

Postări Recomandate

Caut un produs ce se foloseste in industria prefabricatelor de beton.Respectiva substanta, ma rog cea cu care am lucrat eu este ca un var lavabil (albastru) ce se aplica pe cofrag cu trafaletul in locul decofrantului. Rolul acestei substante este de a nu da voie cimentului sa faca priza acolo unde intra in contact.Prefabricatele astfel produse se spala cu jet de apa sau nisip iar la suprafata ramane piatra curata, fara ciment.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alphsoo

2

• hpavictor

1

• morarul

1

Top autori în acest subiect

Caut un produs ce se foloseste in industria prefabricatelor de beton.Respectiva substanta, ma rog cea cu care am lucrat eu este ca un var lavabil (albastru) ce se aplica pe cofrag cu trafaletul in locul decofrantului. Rolul acestei substante este de a nu da voie cimentului sa faca priza acolo unde intra in contact.Prefabricatele astfel produse se spala cu jet de apa sau nisip iar la suprafata ramane piatra curata, fara ciment.

Prietenul nostru ,,Gogu", nu returneaza nimic la o simpla cautare?

Link spre comentariu

Multumesc pt. raspunsuri dar uleiurile pt demulare sunt tot substante decofrante. Un amic a folosit ulei de floarea soarelui iar pavelele facute au si acum luciul si culoarea initiala cu toate ca au trecut 3 ani de cand au fost fabricate. Revenind la oile noastre, cred ca am rezolvat misterul, ceea ce caut eu se numeste dezactivant de suprafata. ​Acum sa vad de unde procur asa ceva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări