catabest24 Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 buna seara pot regla cu acesti tiristori amperajul secundarului al aparatului de sudura? daca da ce schema ar trebui va multumeschttps://www.olx.ro/ofe…/tiristor-de-putere-250a-ID863OB.html Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 De ce nu ai regla mai degrabă curentul mult mai mic din primarul aceluiași transformator ? Fiindcă tot aceeași formă de undă ai avea în final... Link spre comentariu
catabest24 Postat Octombrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 stati putin faceti-ma sa inteleg daca reduc tensiunea scade amperajul pe secundar? dar nu scade si tensiunea? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 I=U/R Dacă am considera arcul electric de sudură ca pe o rezistență de sarcină, scăzând tensiunea scade și curentul. Dar tensiunea nu poate scădea sub limita necesară întreținerii arcului, aici e șpilul la trafurile de sudură..... Link spre comentariu
spik Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Totusi tensiunea are un rol in amorsarea arcului de sudura si in calitatea sudurii... Link spre comentariu
catabest24 Postat Octombrie 14, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 deci sa inteleg ca acest aparat are reglaj pe primar, pt ca sudeaza in curent alternativ si nu poate fi reglat pe secundar, are pe iesire 65v mai mult, ca sa aiba de unde scadea cand sudezi pe amperaj mic,dar cat sa se mentina arcul electric nu? https://www.olx.ro/oferta/aparat-sudura-gys-profesionnel-285-ID6wJFc.html Link spre comentariu
catabest24 Postat Octombrie 18, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2017 buna seara revin cu o intrebare, mi-am cumparat un mig mag migatronic 300 trifazic, as putea sa-l leg cumva la monofazic, traful este format din 3 bobine, va multumesc Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 buna seara pot regla cu acesti tiristori amperajul secundarului al aparatului de sudura? daca da ce schema ar trebui va multumesc https://www.olx.ro/ofe…/tiristor-de-putere-250a-ID863OB.html Ai putea foarte bine sa faci un sunt magnetic pentru reglarea curentului de sudare,reglarea curentului facindu-se fin. Dar daca vrei neaparat sa folosesti tiristori..............! 1 Link spre comentariu
catabest24 Postat Octombrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2017 nu ma mai intereseaza sa modific aparatul miai luat un mig mag trifazic, si as dori sa stiu daca pot sal leg cumva la monofazic Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 De fapt ar merge ....., dar cu complicatii, adaugiri si scaderea puterii. Link spre comentariu
spik Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 (editat) Un convertizor sau cum se numeste?! Da' mai ieftin cred ca este racordarea la reteaua trifazica! Editat Octombrie 19, 2017 de spik Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 (editat) Un convertizor sau cum se numeste?! Da' mai ieftin cred ca este racordarea la reteaua trifazica! Ai convertizor de sudura!? Atunci trebuie sa ai si retea trifazica! Daca ai invertor de sudura,nu-ti trebuie retea trifazica. Editat Octombrie 19, 2017 de GEO 53 BN 1 Link spre comentariu
nickrvl Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 (editat) Un convertizor sau cum se numeste?! Da' mai ieftin cred ca este racordarea la reteaua trifazica! Nu, ma refeream la a scoate din circuit o infasurare a trafului de putere, modificarea legaturilor la cele doua infasurari primare ramase pentru reteaua monofazica, adaugarea unei baterii de condensatoare pe iesire, modificarea alimentarii secundare la reteaua monofazica si "alte maruntisuri"..... Editat Octombrie 19, 2017 de nickrvl Link spre comentariu
catabest24 Postat Octombrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2017 transformatorul este pe 3 bobine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum