hpavictor Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Dodon se trage dintr-o veche familie boierească din Moldova istorică ... Pe bune ! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 (editat) Poate stra,stra,stramosii lui au fost moldoveni. Poate!! Dupa nume, nu-mi pare deloc moldovean. Nici corcitura nu-i. E rus sadea! Editat Octombrie 20, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
morocanosul Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 O fi fost stramosii lui...moldoveni dar eu ma gandesc ca el sa nascut de partea gresita a granitei,cat despre..''fratii nostrii de peste Prut'',si eu ii consideram ''frati buni'' dar se dovedeste ca sunt doar..frati vitregi ! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 (editat) Dracu' sa-i pieptene pe amindoi! Stau si ma crucesc,cum mama dracului, ''ai nostri frati'' de peste Prut,au reusit sa aleaga un rusnac presedinte! Sint cumva mai multi etnicii rusi decit ''moldavii''? Ori sint cozi de topor si printre-ai ''nostri frati''? Avem multi frati moldoveni deportati si in locul lor au fost adusi rusnaci. Moldovenii get-beget sunt in minoritate in Moldova. Altfel de mult ne-am fi unit cu ei. P.S. Cica prin muntii Urali ai sanse sa auzi moldoveneste. Editat Octombrie 22, 2017 de adrian_pic Link spre comentariu
Postări Recomandate