Dxxx Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 PROMO 1- cadou 15 lei sub forma unei borne plus doua varfuri, la alegere, pentru achizitionarea unei statii/modul de mai mult de 100 lei impreuna cu un letcon. PROMO 2- deducere 10 lei pentru achizitionarea ambelor componente dintr-un kit (placa baza + afisor). Se cumuleaza cu PROMO 3 daca este cazul si ramane garatuita si etalonarea lor impreuna. PROMO 3- cadou 5 lei sub forma unui varf, la alegere, pentru achizitionarea unui kit/modul de sub 100 lei impreuna cu un letcon. <promotiile sunt aplicabile numai produselor aflate in stoc> Pe stoc: - statie Compact 50W (dotari de baza, afisor rosu) = 160 lei - statie Compact 50W cu afisor dublu rosu/albastru = 180 lei - statie Compact 35+50W cu afisor dublu rosu/albastru = 195 lei - modul Complet (afisor dublu si stand-by) - pret redus = 150 lei (ultima bucata) - kit statie - varfuri cel putin 6 modele - letcoane Aoyue de 35 si 50W + no-name (cel de 17 lei) Link spre comentariu
medone Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Salut, Sunt interesat de o statie de lipit Compact 30-50 W cu afisor dublu plus letcon de calitate, plus virfuri de 1 1,2 si 2,4 Tin sa precizez ca voi veni in Romania la sfirsitul lui martie asa ca va rog sa-mi opriti eventual una. Multumesc mult Adesa mea de e-mail [email protected] Amedeo daca puteti as vrea sa luam legatura in particular Link spre comentariu
fane Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 (editat) buna ziua ma interseaza daca mai aveti kitul din pagina 1 pozitia 3 placa + voltmetru cu rama vreau sa modific partea de letcon la gordacul meu 952 care a sucombat ma intereseaza sa pot regla temperatura din potentiometru nu ias modiffica fata decit ci voltmetru. credeti ca acest kit se poatr monta si pe partea de control temperatura si lasuflanta ? Statia a mersbine circa 1,5 ani acum cind am desfacuto surpriza este cu totul altceva inauntru fata de schema de pe net,si nu mas chnui sa repar, trafo de pe statie scoate doar 26v ca cred ca vreo 2A Editat Februarie 15, 2018 de fane Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 15, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2018 In partea de sus a paginii am dat stocurile, deci de principiu ceea ce cereti nu numai ca se poate face, dar exista pe stoc. Singurul amendament poate fi la kituri, pentru ca trebuiesc etalonate componentele impreuna si sunt multe combinatii, deci este posibil sa dureze un inteval. Link spre comentariu
fane Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 (editat) nu perioada de timp e problema la kitul de letcon sint dispus sa iau si letcon daca e snecesar si vin etalonate as lua doua kituri unul si pentru suflanta daca ar merce pe un afisaj dublu de ex rosu letcon albastru suflanta si sa pastrez doar reglajul la debitul de aer dar la suflanta mea nu am sonda fiinca nu vad decit doua fire care ies din eaasa ca o sa achzitionez sio sufanta cu sonda,am dat deja comanda Editat Februarie 15, 2018 de fane Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 15, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2018 Termostatul respectiv nu merge pentru suflanta. Etalonarea se face intre placa de baza si voltmetrul ei. Odata facuta aceasta etalonare merge cu orice letcon, in limita unei precizii de 10% . Daca ai letcon nu are sens sa iei altul. Daca este cazul, etalonarea pentru letcon poate fi adusa la precizie mai buna, pentru un anume letcon si un anumit varf, insa asa ceva nu se face uzual. Link spre comentariu
fane Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Am inteles la ce pret pot achizitiona placa si voltmetrul de la dvs Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 15, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2018 Placa = 30 lei, afisor simplu cu rama = 25 lei, Promo2 = -10 lei -> total 45 lei Insa inainte de a continua trebuie sa citesti documentatia aferenta kitului (vezi PM) - pentru ca trebuie sa-i adaugi periferice, si acelea trebuie sa fie compatibile. Altfel risti sa constati ca nu sunt compatibile... Spre exemplu alimentarea trebuie sa fie curent continuu, maxim 25V in gol. Ce spuneai tu este 26V alternativ, care dupa redresare si filtrare dau o tensiune mult prea mare... deci trebuie alta sursa de alimentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate