Dxxx Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 PROMO 1- cadou 15 lei sub forma unei borne plus doua varfuri, la alegere, pentru achizitionarea unei statii/modul de mai mult de 100 lei impreuna cu un letcon. PROMO 2- deducere 10 lei pentru achizitionarea ambelor componente dintr-un kit (placa baza + afisor). Se cumuleaza cu PROMO 3 daca este cazul si ramane garatuita si etalonarea lor impreuna. PROMO 3- cadou 5 lei sub forma unui varf, la alegere, pentru achizitionarea unui kit/modul de sub 100 lei impreuna cu un letcon. <promotiile sunt aplicabile numai produselor aflate in stoc> Pe stoc: - statie Compact 50W (dotari de baza, afisor rosu) = 160 lei - statie Compact 50W cu afisor dublu rosu/albastru = 180 lei - statie Compact 35+50W cu afisor dublu rosu/albastru = 195 lei - modul Complet (afisor dublu si stand-by) - pret redus = 150 lei (ultima bucata) - kit statie - varfuri cel putin 6 modele - letcoane Aoyue de 35 si 50W + no-name (cel de 17 lei) Link spre comentariu
sctsandu_175391 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 (editat) Doresc sa cumpar o statie de lipit de la dvs.cu un letcon,si eventual ceva piese de schimb. Am citit postarile dvs de pana acum.Nu sunt lamurit pe deplin asupra alegerii pe care ar trebui sa o fac.Am inteles ca puteti sa ma ajutati cu ceva documentatie. V-as multumi f.mult.Email-ul meu este [email protected]. Sau prinPM,-cum credeti ca e mai bine. Tcb, Sandu. Editat Ianuarie 17, 2018 de sctsandu_175391 Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Nu cred ca merita sa faci tu stoc de piese de schimb, pentru ca gasesti la mine ce trebuie in caz de defectare. Ai PM cu documentatia. Link spre comentariu
Postări Recomandate