Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcon cu temperatura afisata digital si termostat: statii, module, kituri (...promotii...)

Dxxx

Postări Recomandate

Focsi

Pe stoc am 1,2D si 2,4D (K lipseste momentan - poate merge un 4C?) .

Afisarea depinde de ce afisor doresti, placile de baza au iesire pentru ambele valori.

Ti-am trimis pe mail documentele in format pdf.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 325
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

289

• medone

8

• fane

4

• amik

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

PROMO 1- cadou 15 lei sub forma unei borne plus doua varfuri, la alegere, pentru achizitionarea unei statii/modul de mai mult de 100 lei impreuna cu un letcon.

PROMO 2- deducere 10 lei pentru achizitionarea ambelor componente dintr-un kit (placa baza + afisor). Se cumuleaza cu PROMO 3 daca este cazul si ramane garatuita si etalonarea lor impreuna.

PROMO 3- cadou 5 lei sub forma unui varf, la alegere, pentru achizitionarea unui kit/modul de sub 100 lei impreuna cu un letcon.

<promotiile sunt aplicabile doar produselor aflate in stoc>

Pe stoc:

- statie Compact 50W (dotari de baza, afisor rosu) = 160 lei

- statie Compact 50W cu afisor dublu rosu/albastru = 180 lei

- statie Compact 35+50W cu afisor dublu rosu/albastru = 195 lei

- modul Complet (afisor dublu si stand-by) - pret redus = 150 lei (exista unul singur si are deja o optiune de rezervare)

- kit statie

- accesorii si letcoane (pentru ultimile doua sunt detalii in prima postare din thread)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări