Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcon cu temperatura afisata digital si termostat: statii, module, kituri (...promotii...)

Dxxx

Postări Recomandate

Daca doriti kituri, statii si module Micro - se pot comanda, dureaza, insa, un pic pana la executie.

- varfuri , 5 lei bucata, am actualmente modelele 2,4D, 3,2D, 2C,1Chd, K.

- letcoane Aoyue de 35 si 50W (20/25 lei) + no-name (17 lei)

Oferta completa si cu preturi este in prima postare din topic.

Toate preturile de acolo sunt valabile insa expedierea postala costa acum 20 lei.

Editat de Dxxx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 325
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

289

• medone

8

• fane

4

• amik

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua,

Am inteles tot ce ati prcizat in legatura cu comanda dorita de mine.

Eu sunt un inginer electronist iesit la pensie si am doua laboratoare specifice pentru a-mi satisface dorinta pentru electronica,

unul in Canada si un altul pe care il construiesc in Romania. Ca sa fie complet mai am nevoie de cite ceva inclusiv de aceasta statie de lipit, statie care sincer sa fiu mi-a placut si de aceea insist.

Pasiunea mea pentru electronica cuprinde domeniile : electronica digitala, radio electronica, electronica  cu tuburi si electronica de putere { curenti tari}, deci cam tot ce se numeste electronica aplicata.

Daca asta va ajuta, eu asta fac ca pensionar si asta am facut toata viata

Va rog sa primiti acceptul meu pentru a construi acea statie cu un lecon de calitate si cit mai multe feluri de virfuri, plus ce oferiti ca rezerve.

O vreau cu un singur afisaj si nu sunt grabit, dar mi-ar place sa o am cit mai repede cu putinta.

Deci spuneti cind trebuie sa platesc si unde, asa cum credeti de cuvinta

Numele meu este Duta Amedeo si locuiesc in Turnu Magurele, Mihai Bravu nr 56, Teleorman, 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări