Dxxx Postat Decembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2018 (editat) Pe stoc exista numai kituri, placa de baza plus cel mai simplu afisor costa 40 lei. Cadou = un varf, la alegere, pentru oricare kit cumparat impreuna cu un letcon. - statii si module Micro se pot comanda, dureaza, insa, un pic pana la executie. - varfuri , 5 lei bucata, mai am numai modelele 2,4D, 3,2D, 2C, K. Sper ca in curand sa apara si 1C si 1,2D. - letcoane Aoyue de 35 si 50W (20/25 lei) + no-name (17 lei) Oferta completa si cu preturi este in prima postare din topic. Atentie expedierea postala costa acum 20 lei. Editat Decembrie 27, 2018 de Dxxx Link spre comentariu
Mihai Giurea Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Salut, Dupa cum am vorbit la telefon, las comanda aici: Statie Compact cu dublu afisor Letco Aoyue - 2 buc Varfuri - 1,2D, 2,4D, 3,2D, 2C Astept un raspuns pe cat posibil de rapid. Multumesc!! Cu stima, Mihai! P.S - Un calduros La Multi Ani tuturor, multa sanatate ca e mai buna decat toate !! :-). Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 1, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 (editat) La Multi Ani! pentru toata lumea. Mihai, ai PM. Presupun ca ai scris aici pentru ca nu poti trimite PM, asa ca astept sa ma suni. Editat Ianuarie 1, 2019 de Dxxx Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 On 12/7/2018 at 7:40 PM, validae said: @medone.....înainte de a aștepta puțin un răspuns la întrebarea de mai sus, ați vrea să menționați și ceva legat de adresa reală ? Credeți că vă trimite cineva colete în Canada ? Aveți idee cât ar costa asta ? Pentru statia aceea +1 letcon, pana in Canada ar costa ~85 lei. Posibil ca cei 29 CAD sa nu reprezinte prea mult pentru un canadian...cam ala e salariul mediu pe ora in Canada. Link spre comentariu
medone Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Va salut, In pagina nr 15 pe data de 8 decembrie nu mai stiu ora, dar v-am trimis printre altele si adresa unde puteti trimite produsul sau datele pentru plata. Imi pare rau dar curiozitatea oamenilor este atit de mare o afacere de acest tip "vinzare produs" nu se poate finaliza in timp util. Ati descris un exemplu, pentru mine suna bine, deci il pot cumpara Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 (editat) 1. in general procedura de achizitie se desfasoara pe PM, dar nu este nimic secret 2. prima faza este de obicei o discutie, ca sa ma lamuresc cam ce doreste colegul respectiv si ce tip de lucrari face (verbal- telefon, sau scris pe PM) 3. de principiu urmeaza sa-i trimit documentatia aferenta alegerii dorite. Este un pas pe care insist, deoarece peste tot (mai ales cu achizitiile la distanta) exista clienti nemultumiti de achizitie nu din cauza produsului propriu-zis ci pentru ca nu li se potriveste. In general, pentru faptul ca procedez astfel, pe indelete, nu au existat astfel de cazuri. Produsele mele sunt manufacturate, deci varianta de a accepta returnare este exclusa, asa ca este bine pentru toata lumea (deci inclusiv pentru "faima" produselor ce le fac eu). 4. de abia in acest stadiu se poate face lista cu ce se doreste sa se cumpere / si eu pot sa dau un interval estimativ de livrare. Nu imi place insa sa lucrez sub presiune. 5. numai cand am produsul fizic gata pot sa accept ca comanda sa fie platita. Asta tocmai pentru ca sa nu ma preseze cineva ca sa-i termin comanda pe data XX, pentru ca este deja platita. 6. pana se confirma plata probabil ca si testarea produsului este finalizata, deci pot sa-l expediez pe calea convenita cu clientul. Medone - din ce vezi inca ne aflam la punctul 2, deci te rog sa parcurgem etapele normale. In nici un caz nu pot si nici nu doresc sa primesc in acest moment bani. Editat Ianuarie 4, 2019 de Dxxx Link spre comentariu
Vizitator levis36 Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Este greu de adaptat si pentru o suflanta acest montaj? Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Nativ kitul este un termostat functionand cu un senzor termocuplu tip K. Tensiunea de alimentare nativa este 15-24V curent continuu, capabilitatea de comutare este de 10A. Deci poate fi folosit la orice termostatare care sa aiba acesti parametri. Asa ceva corespunde cu mai multe letcoane. Insa in cazul suflantelor solutiile constructive sunt mult mai variabile si nu cred sa fie multe care sa poata satisface compatibilitatea. Nici nu stiu sa fi incercat cineva un kit pe o suflanta. Asta nu inseamna ca nu se poate folosi kitul pentru orice situatie compatibila, uite aici un exemplu complet si concret: https://www.elforum.info/topic/132928-miniplita-cu-termostat-constructie-pentru-autodotare-tutorial-bulding-log/ Link spre comentariu
Vizitator levis36 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Am citit specificatiile unei statii de lipit cu suflanta si am observat ca letconul are in jur de 60w iar rezistenta suflantei 250w. E o diferenta mult prea mare sa poata fi utilizat montajul de letcon pentru suflanta. Link spre comentariu
Dxxx Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Montajul are pe partea finala un MOSFET, si cel mai slab posibil sa existe este de vreo 13A, deci poate controla 10A, ca sa fim siguri. Asa ca la limita se poate controla pana la o putere de 250W. Retine ca alimentarea nu poate fi de fel altceva decat maxim 24V curent continuu Dar problema este in alta parte - rezistenta suflantei este rareori alimentata in tensiune joasa si senzorul nu este cu termocuplu. In plus eu daca as construi asa ceva as face si o corelare cu debitul de aer... Dar sincer nici nu ma bag, nici nu ma pricep. Link spre comentariu
Vizitator levis36 Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 M-am uitat la cata nichelina e pe rezistenta unei suflante si cu siguranta functioneaza la 220v deci v-a trebui sa caut alta varianta la suflanta. As dori sa construiesc o statie de lipit care sa contina si suflanta. Pentru letcon as alege un kit cu afisaj in doua culori si un letcon gordak, 2 varfuri I si 3C si un kit fir letcon daca are conector mama si tata. Deci 65+25+10+5 daca am calculat bine. Montajul dumneavoastra se poate alimenta la o sursa laptop 19v 3.2A. Nu sunt un impatimit al electronicii si nu am sa o folosesc foarte des dar am avut de lipit o mufa de incarcare la un telefon si m-am cam chinuit cu un letcon la 220v care se incalzea prea tare iar pistolul de lipit nu ajunge la mufa. Cand am sa ma hotarasc v-a contactez. Multumesc! O zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate