Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcon cu temperatura afisata digital si termostat: statii, module, kituri (...promotii...)

Dxxx

Postări Recomandate

Pe stoc exista numai kituri, placa de baza plus cel mai simplu afisor costa 40 lei.

Cadou = un varf, la alegere, pentru oricare kit cumparat impreuna cu un letcon.

- statii si module Micro se pot comanda, dureaza un pic pana la executie.

- varfuri , 5 lei bucata, mai am numai modelele 2,4D, 3,2D, 2C, K. Sper ca in curand sa apara si 1C si 1,2D.

- letcoane Aoyue de 35 si 50W (20/25 lei) + no-name (17 lei)

Editat de Dxxx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 325
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

289

• medone

8

• fane

4

• amik

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

buna seara

Am un traf toroidal cu iesire 24v/3,4A(asa scrie pe el)

Tensiunea de iesire masurata in gol dupa puntea de redresare 26,5v

Tensiunea dupa filtrare (cond 470uF) 35 v

Cu o sarcina de 2,6A tensiunea scade la 29v

Pot alimenta acest chit de la traful  acesta? 

Link spre comentariu

Salut Am incercat mai de mult sa cumpar o statie de lipit dar imprejurarile au fost de asa natura ca nu s-a rezolvat.

Deci as dori o statie de lipit la 160 de lei cu tot cei trebuie: un letcon  bun Aoyue de exemplu, rezistenta de rezerva, 5 virfuri de 1 mm si ce mai cuprinde setul, totul pentru 200 lei. 

Cind poate fi gata? Cum platesc? Adresa mea de e-mail este: [email protected], pentru detalii

Multumesc si astept

Link spre comentariu

ORICE COLEG POATE SOLICITA DOCUMENTATIA INAINTE DE A FACE O ACHIZITIE,  ASTFEL SE POATE SA AFLI DIN START RASPUNSUL LA MULTE INTREBARI.

Placile de baza se pot alimenta intre 15 si 24V curent continuu. Tensiunea trebuie sa fie filtrata si evident ca este vorba de tensiune in gol, pentru ca placa primeste tensiunea si atunci cand sarcina (rezistenta de incalzire) nu este conectata. Evident deci ca 36V este distructiv si pentru placa de baza, dar si pentru letcon, care ar primi putere dubla.

Eu nu recomand ca tensiunea in gol sa treaca de 26V, desi componentele sunt de 30V.

Iar letconul este dimensionat la 24V si orice crestere a tensiunii creste puterea pe letcon cu patratul... deci rational este sa nu depasesti in nici un fel  24V pe letcon.

De principiu cea mai potrivita este o sursa SMPS de 24V, care are si avantajul ca si in sarcina tensiunea ramane 24V deci se extrage puterea maxima din letcon.

Link spre comentariu

Salut d-le Dxxx si moderator,

Am intrebat simplu daca aveti o statie de lipit si daca da, se poate vinde cu ceva accesorii?

Vreti sa vindeti sau nu, asa ca sa stiu, sa nu mai pierd timpul intrebind.

Multumesc si mai astept putin, poate raspundeti

Editat de medone
Link spre comentariu

@medone.....înainte de a aștepta puțin un răspuns la întrebarea de mai sus, ați vrea să menționați și ceva legat de adresa reală ? Credeți că vă trimite cineva colete în Canada ? Aveți idee cât ar costa asta ?

Link spre comentariu

Va salut,

Dar nu v-a cerut nimeni sa-mi trimiteti in Canada. Eu locuiesc 6 luni in tara si alte 6 luni in afara ei.

Intrebarea se referea daca aveti de vinzare o statie de lipit si cum platesc, eu oferind suma de 200 de lei si pentru ceva accesorii.

Pun acum o alta intrebare: De aceasta suma de 200 de roni ce pot obtine in afara de statia de lipit si un letcon de calitate?

In Romania locuiesc in Turnu Magurele, Teleorman, str. Mihai Bravu nr. 56

Multumesc

Link spre comentariu

De obicei nu intru pe topicurile de vanzari sambata si duminica, dar se aprinsesera becuri rosii de alarma !...

Mircea, ai PM

Medone

Nu mi se pare corect sa te revolti  vineri la ora 19:34 cand defapt eu trimisesem raspuns la ora 19:20

Este numai vina ta ca nu citesti PMurile, inca mesajul meu figureaza ca necitit.

Cat despre preturi ele sunt mentionate clar in prima postare din acest topic.

Daca pot/doresc sa fac vreo reducere, atunci o fac public, cum au fost promotiile ce pot fi vazute mai inainte / inclusiv acum o mentin pe cea de la kituri.

Deci vezi cat costa fiecare subansamblu pe care il dotresti, le aduni valoarea si adaugi 10 lei pentru trimiterea postala si aia este.

Termenul de executie uzual este de cateva saptamani, dar evident ca depinde exact de ce doresti si de situatia in momentul respectiv.

Asa ca te rog sa citesti mesajul.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua

Am citit tot ce am primit. Nu am primit raspuns la intrebarea " Ce imi oferiti pentru 200 roni  si cum platesc?

O alta intrebare se refera la timpul de executie. Cind  pot sa o am?

multumesc

Link spre comentariu

OK, hai sa vedem ce ti-am raspuns, pentru ca tu imi raspunzi public, o sa fac si eu la fel:

• "
  • 1. 160 lei este statia cu afisor simplu culoare rosu. Daca doresti cu afisor dublu, sau cu afisor verde pretul creste.
  •  
  • 2. letconul Aoyue este varianta de baza, deci si cea pe care o recomand eu.
  •  
  • 3. varfuri trebuie sa te gandesti ce forma si ce dimensiune, dar vezi si ce anume se gaseste pe stoc, in ultima postare. Iti trimit documentatie si poti sa ma intrebi sau sa ceri recomandari in functie de ce montaje faci.
  • Eu am in folosinta toate varfurile cu care am si inceput acum 4-5 ani, deci rezista mult si bine daca sunt ingrijite.
  • Iti trimit documentatie.
  •  
  • 4. rezistenta de rezerva nu cred sa am decat de 35W. Poate fi o idee buna sa cumperi un letcon no-name (17 lei) decat o rezistenta de schimb (15 lei) in felul asta ai si elemente mecanice de rezerva si rezistenta este de 50W.
  •  
  • 5. de principiu trimitrea postala costa 10 lei. In ce localitate?
  • "

Atentie, de saptamana trecuta expeditia postala este 20 lei.

Acum hai sa vedem ce raspuns direct doreai, pentru ca oricum aveai raspunsul in ceea ce am scris:

- daca consulti prima postare din acest thread, acolo ai oferta completa, clara, cu preturi.

- tot acolo scrie ca nu accept decat "cu plata in cont bancar in avans" fara ramburs.

- toate preturile de acolo sunt valabile, si asta reiese si din faptul ca ti-am repetat EXACT aceleasi preturi.

Ai remarcat ca nu ti-am facut nici o oferta personala ... si cu atat mai putin nu fac EU lista de repere de cumparat pentru nimeni.

Oferta / inclusiv preturile sunt cele afisate, ele sunt valabile pentru toti colegii in mod egal - nu pot sa tratez pe nimeni diferit.

Deci nu pot si nici nu concep sa-ti ofer tie altceva decat altui coleg.

Avand preturile cred ca poti foarte bine sa-ti faci tu calculul pretului.

(Desigur ca ramane prerogativa mea de a face o reducere pentru cineva care nu este un coleg oarecare, poate este deja un prieten.)

Cat despre ce anume doresti - de asta ai primit documentatie.

Daca nu te descurci cu ea desigur ca eu pot sa-ti dau sugestii, cum am scris mai sus: "sa ceri recomandari in functie de ce montaje faci".

Nu pot sa-ti recomand varfuri pentru SMD, atat timp cat este posibil sa nu lucrezi de loc cu asa ceva.

Concluzie:

- daca ai nevoie de sfat imi dai date despre ce lucrari faci, ce echipamente mai ai - si probabil ca pot sa te ajut

- iti faci lista cu ce consideri necesar

- poti foarte bine sa calculezi singur pretul. Iar eu iti confirm sau corectez, daca este cazul

- de abia apoi pot sa-ti dau un termen estimativ de realizare

Exemplu practic:

- in 200 lei nu pot sa-ti ofer statia de lipit si ceva accesorii pentru ca cea mai simpla statie este 160 lei + letcon Aoyue deja 185 lei + 20 lei trimitere este 205 lei.

Daca mai punem o rezistenta de 15 lei si 5 varfuri (adica 25 lei) este vorba de 245 lei.

Poate oricine sa calculeze asta, si sa decida ce isi permite sau nu sa ia.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări