Dxxx Postat Aprilie 6, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 (editat) Stoc: - statie Compact 50W (dotari de baza, afisor rosu) = 160 lei - statie Compact 50W cu afisor dublu rosu/albastru = 180 lei Cadou = doua varfuri, la alegere, pentru oricare produs de mai sus cumparat impreuna cu un letcon. - kit statie. Placa de baza plus cel mai simplu afisor costa 40 lei Cadou = un varf, la alegere, pentru oricare kit cumparat impreuna cu un letcon. - varfuri , diverse modele, 5 lei bucata - letcoane Aoyue de 35 si 50W (20/25 lei) + no-name (17 lei) Editat Aprilie 6, 2018 de Dxxx Link spre comentariu
Phaeton Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 salut,nu pot vedea nici o poza,nu mai sant atasate? vreau 1-2 letcoane cu farvul mai fine ! Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 14, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Probabil nu merge serverul de la postimage - nici la mine nu se vad... Va trebui sa republic anuntul. Letcoanele au varful schimbabil... iar cel original este prost, eu il folosec numai la topit plastic. Cum insa varfurile de inlocuire sunt si bune si ieftine (5 lei) nu este o problema. Link spre comentariu
medone Postat Aprilie 15, 2018 Partajează Postat Aprilie 15, 2018 (editat) Salut, Ma intereseaza si vreau sa cumpar Compact 50W si afisor dublu, pret 180 lei si letconul cel mai bun pe care-l detineti. Pot face plata prin ramburs. Adresa mea de e-mail este [email protected]. Astept raspuns numai bine medone Editat Aprilie 15, 2018 de medone Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 16, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2018 aveti raspunsuri pe PM. Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 18, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Produsele sunt valabile. Se pare ca site-ul de hosting imagini nu mai merge si pe viitor voi republica anuntul, dar va mai dura un timp. Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 19, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Hostingul si-a schimbat DNSul, asa ca am actualizat cu ajutorul lui @marian asa ca pozele sunt din nou vizibile. Link spre comentariu
Postări Recomandate