Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD-RW LG GSA-4163B

Vizitator RIV2007

Postări Recomandate

Vizitator RIV2007

Buna ziua, Va cer ajutorul in rezolvarea unei probleme pt. device-ul DVD-RW LG GSA-4163B, care imi arata mesajul "Reset occured" dupa circa 30-45 sec. de la initializarea scrierii unui dvd, dupa care se blocheaza cu tot cu sistem. Este montat pe un sistem PIV : CPU Intel 2,67 Gb sk478, DDRAM 1Gb, motherboard Asus P4P800-X, Hdd WD 8oGb IDE si Maxtor 160 GB sata, video GF7600GS AGP 8X, CD-RW Samsung 552S, DVD-Rom Asus, sursa 400W Merrcury, Windows XP Pro Licenta. Daca se poate, ma intereseaza si calculul energetic din carcasa, adica puterea totala comsumata de componentele din carcasa. Cu permisiunea dvs. - astept raspuns mai urgent - . Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul

1

• MifTy

1

• fulmoon

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu cred că e important consumul, dar spune-mi un lucru: cd-romul şi dvd-ul sunt pe aceeaşi panglică??şi dacă da, dvd-ul este master???ar fi interesant de ştiut şi cu ce soft anume scrii dvd-uri...

Link spre comentariu

Nu garantez ca o sa-ti rezolve problema 100% insa incearca urmatorii pasi :

1 - Descarca urmatorul firmware ( http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWA ... -105.shtml )

2 - Asigura-te ca driverele pentru chipset-ul de IDE sunt cele originale Microsoft (nu nforce sau alte veriuni)

3 - Inchide toate aplicatiile de care nu ai nevoie, scoate discul din unitatea optica.

4 - Ruleaza update-ul de firmware.

5 - Restart.

6 - Incearca sa reinstalezi versiunea de burner. (cauta un update sau alege o alternativa Roxio, DiscJuggler, etc)

Optional, poti renunta la cea de a 3-a (CD) unitate optica sa usurezi load-ul sursei.

Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări