Max Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 da am vazut pe datasheet. am facut direct la masa dar tot nu merge. cred ca cel mai probabil s-a ars si finalul asta. pe placa de la mp3 are pusa si masa directa dar mai continua printrun lant de rezistente si condesatori care se opresc parca intrun integrat kenwood. daca cumpar altu si il fac doar cu tabu direct la masa are cu ce sa influenteze? Am testat un amplificator facut de mine separat si am legat doar iesirile de la preamplificator si merge perfect adik cu toate reglajele de bass si treble si alte prostii ce mai are el acolo. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 daca zici ca din preamplificatorul playerului semnalul este bun, atunci e clar ca problema ta e pe partea de putere ... Al doilea integrat a inceput sa faca la fel ca primul imediat dupa ce l-ai lipit? Verifica cu atentie traseele ce ies din integrat si nu au legatura cu semnalul de intrare. Verifica alimentarea sa fie prezenta la pini care trebuie, si verifica din nou si traseul de masa. Iesirile de putere din integrat iti merg direct la mufa? E ok traseul? Incearca sa cureti cu alcool izoporpilic cablajul, si cu o perie eventual, pt a vedea cum trebuie daca ai sau nu ceva scurt pe iesire, sau traseu de cablaj intrerupt. Daca te pricepi poti face pe o placuta separata, un amplificator de test cu TDA-ul tau, sa-l vezi daca iti merge sau nu. Link spre comentariu
Max Postat Iunie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2007 l-am curatat cu alcool de 2 ori si nimic. m-am gandit sa fac pe o placa de test un amp separat sa vad cu TDA7560 daca a decedat... ceva suspect cat timp mergea finalu era ca atunci cand masuram cu aparatu de masura iesirile fata de masa, aveam voltaj de 5-6v, iar a 2a chestie este ca dupa ce am dezlipit de pe placa pinu tab nu se mai oprea mp3 doar ca nu se aude nimic. doar am liipit un amplif separat la iesirile din preamplificator si mergea perfect... deci problema ar fi de la lantu din rezistente si condesatori de pe pinu TAB Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 Pai in datasheet nu am gasit nimic exact ce sa explice ce se intampla la pinul TAB, schitiaza sa vedem si noi ce e legat la pinul tab mai exact, si cum ... incearca sa pui pinul asta direct la masa, asa cum e in datasheet si sa vezi ce se intampla. Link spre comentariu
Max Postat Iunie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2007 Mersi mult pentru sfaturile date. L-am rezolvat facand urmatorul procedeu. Am scos pinul 1 ( TAB ) de placa de baza am pus direct la masa si am schimbat 2 condesatori, unul de la pinul 10 (47uF) si unul de la pinul 16(470nF) si merge perfect Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 felicitari :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum