Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

turometru pe leduri

Swat Cat

Postări Recomandate

as vrea sa imi pun si eu in turometru pe leduri din intr-un motiv X pe un opel astra si stiu ca la adelaida exista unu dar nu vreau sa il cumpar ca e fff scump si sper sa stiti si voi unu care sa-l fa eu ca sigur iese mai ieftin.multumesc mult.(La multi ani!!!!)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

6

• al_ex

3

• aghora17

2

• draku

2

Top autori în acest subiect

cablajele sunt date in revistadar daca ne intelegem cumva, sunt ale tale, cu toate piesele de pe ele (turometrul respectiv e compus din 2 placi: placa "integratoare" si placa de afisare, care se monteaza suprapuse)

Link spre comentariu

Turometrul respectiv (care simula turometru cu ac indicator ) l-am facut eu si a functionat perfect.PS. Vezi ca ai parca 2 pini pusi la masa intentionat si nu o sa functioneze din prima. Mai sapa si o sa iti dai seama. (greseala este pe placa "integratoare").

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Apropo de A277D...Mi-a dat un vecin un turometru gata facut ce continea asemenea integrate...Dar pe net n-am gasit nici o doc. tehnica cu privire la acest IC. In sfarsit am gasit o schema in care le pot folosi (am 3 buc.) :) (i'm such a lucky bastard). Daca vrea cineva neaparat...poate negociem :).

Link spre comentariu

sa zicem ca eu am rezolvat problema cu turometru... dar nu stiu unde naibi sa il leg la masina.....in bord sunt o groaza de fire....

are 3 fire:- plus: pus dupa contact- minus (masa)- intrare semnal, fir de la minusul bobinei de inductie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări