Swat Cat Postat Ianuarie 1, 2005 Partajează Postat Ianuarie 1, 2005 as vrea sa imi pun si eu in turometru pe leduri din intr-un motiv X pe un opel astra si stiu ca la adelaida exista unu dar nu vreau sa il cumpar ca e fff scump si sper sa stiti si voi unu care sa-l fa eu ca sigur iese mai ieftin.multumesc mult.(La multi ani!!!!) Link spre comentariu
aghora17 Postat Ianuarie 3, 2005 Partajează Postat Ianuarie 3, 2005 e o schema intr-un tehnium Link spre comentariu
ywar2 Postat Ianuarie 3, 2005 Partajează Postat Ianuarie 3, 2005 Almanahul Tehnium 1988. Turometru cu doi digiti. Succes !!! Link spre comentariu
aghora17 Postat Ianuarie 3, 2005 Partajează Postat Ianuarie 3, 2005 si daca imi aduc bine aminte, in acelasi articol mai era descris si un montaj numai cu leduri, care simula turometru cu ac indicator (lipsa de inspiratie in exprimare) Link spre comentariu
Swat Cat Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2005 bine bine. dar de unde sa fac eu rost de articolul ala!!!! macar sa puna cineva niste poze cu articolul ala :P Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 3, 2005 Partajează Postat Ianuarie 3, 2005 e in tehnium nr 12/1990am eu cablajul si ceva piese pt el...dar atentie, "rezolutia" este de 250 rpm, adica led-urile se aprind din 250 in 250 rpm Link spre comentariu
Swat Cat Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2005 aaaaaa.... daca le ai punele si tu. crezi ca ma ajuta daca tu le ai :)la 250RPM e perfect. Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 cablajele sunt date in revistadar daca ne intelegem cumva, sunt ale tale, cu toate piesele de pe ele (turometrul respectiv e compus din 2 placi: placa "integratoare" si placa de afisare, care se monteaza suprapuse) Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 Turometrul respectiv (care simula turometru cu ac indicator ) l-am facut eu si a functionat perfect.PS. Vezi ca ai parca 2 pini pusi la masa intentionat si nu o sa functioneze din prima. Mai sapa si o sa iti dai seama. (greseala este pe placa "integratoare"). Link spre comentariu
RealAlex Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 Pana la urma unde este schema ( pe internet) ? !!! Link spre comentariu
al_ex Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 http://www.razvane.go.ro/electro/turome ... metru.html Cit despre unde se gaseste A277D, daca stiti sa-mi ziceti va rog si mie http://www.niksula.cs.hut.fi/~mdobruck/ ... tacho.html Alta schema, LM3914 se gaseste la Vitacom Link spre comentariu
Jules00 Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 Apropo de A277D...Mi-a dat un vecin un turometru gata facut ce continea asemenea integrate...Dar pe net n-am gasit nici o doc. tehnica cu privire la acest IC. In sfarsit am gasit o schema in care le pot folosi (am 3 buc.) (i'm such a lucky bastard). Daca vrea cineva neaparat...poate negociem . Link spre comentariu
Swat Cat Postat Ianuarie 17, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 sa zicem ca eu am rezolvat problema cu turometru... dar nu stiu unde naibi sa il leg la masina.....in bord sunt o groaza de fire.... Link spre comentariu
al_ex Postat Ianuarie 17, 2005 Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 Ai deja turometru in bord? (din fabrica) Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 17, 2005 Partajează Postat Ianuarie 17, 2005 sa zicem ca eu am rezolvat problema cu turometru... dar nu stiu unde naibi sa il leg la masina.....in bord sunt o groaza de fire....are 3 fire:- plus: pus dupa contact- minus (masa)- intrare semnal, fir de la minusul bobinei de inductie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum