Dan Minciu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Pe data de 15.10.2017 , Duminica , intre orele 9...14 , se organizeaza o intalnire a pasionatilor de aparatură cu tuburi , constructori , ascultatori , bagatori de seama .Locatia este in incinta SC Electomagnetica SA , sala de repetitii Studio37 .Adresa București Sector 5 Calea Rahovei 266-268 Corp 3 subsol Editat Octombrie 9, 2017 de Dan Minciu Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Am sa ajung si eu cu un SE EL 34, sper sa ajungeți și dvs. Link spre comentariu
silcos Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Buna ziua. Daca organizatorul primeste, vin si eu in calitate de ascultator impreuna cu un pusti de 8 ani, pasionat de tehnica si de muzica. Promit ca o sa fie cuminte. Multumesc! Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Locatia aici: ...vin si eu in calitate de ascultator impreuna cu un pusti de 8 ani, pasionat de tehnica si de muzica... Sigur ca va primeste, mai ales ca de aici se poate naste un tanar impatimit de constructii si mai ales de lampi... Link spre comentariu
silcos Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Cu scuze pentru intarziere, multumesc de primire. Eu as mai fi stat, insa piciul avea deja intrebari si deturnam ascultatul muzicii in scoala ca sa raspund copilului. Oricum, amandoi am fost impresionati de ce am auzit. Link spre comentariu
burn.out Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 cand va mai fi urmatoarea intalnire? Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Noiembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Din câte am înţeles, în data de 10.12.2017 Link spre comentariu
fcon Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Iata ca suntem in decembrie, pe data de 10. Intr-adevar, astazi a fost intalnirea de la Electromagnetica. Timpul a trecut repede, deoarece a fost foarte placut sa vezi fete cunoscute, mai mature sau mai tinere. Ambianta a fost cea cunoscuta, cu pick-up-ul Roksan (spectaculos pentru mine, fiindu-mi inca necunoscut) si cu amplificatoare care sunau bine, fara exceptie. Nu stiu cat a contat muzica si aparatele, inclusiv boxele open-bafle, cu cele 10-11 mici difuzoare (dar cu dimensiuni prietenoase), insa mie mi-a placut sa ma intalnesc cu oamenii... Muzica a fost un fel de fundal, care nu a depasit o oarecare intensitate decat atunci cand a trebuit demonstrat ceva, dar cred ca nici noi nu am fost (foarte) galagiosi, mai ales ca toata lumea parea ca se simte bine. La aceasta atmosfera a contribuit si organizarea/dotarea, inclusiv licorile de diverse culori si produsele de rontait... Unii colegi au facut si poze; probabil ca le vor pune aici. Probabil ca unii colegi de forum asteapta pareri despre participanti, aparate (amplificatoare, preamplificatoare, surse) incinte acustice, prestatii si muzica. Ii rog pe cei care si-au format astfel de pareri sa le impartaseasca, daca doresc. Eu vreau, doar, sa ii multumesc gazdei, Viorel, lui Adi (care a fost acolo, gata sa ajute/organizeze/schimbe, ca de obicei) si celor care, prin prezenta lor, au creat o atmosfera placuta, prieteneasca, de sarbatoare. Sunt sigur ca vom avea si alte ocazii in care sa analizam/apreciem/criticam realizarile celor care aduc aparate/boxe/muzica. Acum doar ne-am simtit bine (parerea mea!)... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum