Vizitator George Macovei Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 salut prieteni am o problema cu un tv lcd samsung model UE32EH4003W la aprindere apare sigla samsung pe fond negru dupa care se restarteaza si asta face din 10-10 secunde fara sa apara nimic pe displaay inafara de sigla. asi vreasa stiu ce trebuie sa ii fac mai departe sa isi revina.mentionez ca am vrut sa il resetez insa nu ii stiu codul pentru a intra in meniul service am incercat mai multe metode de a intra in meniu insa fara rezultate. multumesc celor care incearca sa ma ajute in remedierea lui. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Sanatate permanenta ! Intrarea in service , vezi poza. Link spre comentariu
Vizitator George Macovei Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 am incercat sa accesez pasi astia si nimic doar se aprinde aceeasi sigla samsung si tot la fel se repeta. multumesc oricum stimate domn surubarila Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Aici https://www.elforum.info/topic/124798-dump-samsung-ue32eh4003/ aveti ceva info. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum