Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dau spre adoptie pisica .

Postări Recomandate

Motanul meu mi - i semnaleaza pe cei "cu doua fetze " ( oamenii ) . Chiar si pe cei cu trei , patru ... Are un talent inascut . Nu da gres niciodata ... Despre cutremure , se enunta si el . Ca majoritatea animalelor ... din pacate , nu cu 2 ore inainte . Nu - mi foloseste , stau la etaj superior . Altfel , am ajuns la concluzia ca e inutil sa - ti infrunti destinul . Nimic religios sau paranormal , doar experienta de viata . Bogata , pot da si la altii . Am episoade recente , sezonul saizeci si ... Am mai scris mai de mult ... cand e " sa - ti sune ceasul " , nu vei fi niciodata prea departe incat sa nu - l auzi ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Obi Wan Kenobi se urca noaptea pe mine cand sforaiam si ma trezea, ca sa nu fac apnee de somn. Iar pestii de acvariu (cam 10% din ei), au sarit pe covor cu 2 ore inaintea cutremurului din 4 martie 1977. Bine, ca n-am inteles eu comportamentul lor sinucigas, asta e alta discutie.

Chiar nu te inteleg,si vad ca insisti...omul a gasit o pisica si vrea s-o dea unui om care iubeste pisicile.Pe langa ca nu esti de nici un ajutor,ba mai faci si antireclama.Zi sincer,ce-ar trebui sa faca omul acum cu pisica aia,daca ar fi sa tina seama de parerea ta(venita fara nici o cerere)?Probabil s-o bage intr-un sac si s-o dea pe garla,ca nu e folositoare.Iar cei care tin asemenea animale pe langa casa,sunt niste fraieri ca nu se orienteaza spre un sobolan altoit sau eventual niste pesti intr-un acvariu.Lasand la o parte ironia cu teoria sefului(de mai sus),omeneste te rog sa te abtii.Interventia ta in acest topic chiar nu ajuta la nimic,ba mai mult,starneste discutii aiurea.

Link spre comentariu

As putea sa judec partinitor , fiind iubitor de pisici ... Ma rog , nu urasc alte animale de companie . Totusi , pisica va va furniza multe momente ( zic eu ) de neuitat , felinele domestice au un comportament aparte , care evolueaza in timp . Daca binevoiti si doriti , sa ne tineti la curent cu " integrarea " ...

Link spre comentariu

N-ai de unde afla pana nu te trezesti cu ea(pisica) in casa.Cam asa eram si eu,precum Untold,pana a adus fiica-mea un motanel parasit sub o masina, acasa, cu gand sa-l intremeze putin(era ceva mai mare decat un pachet de tigari) si dupa asta sa-l dea spre adoptie.Saracia asa s-a bagat in sufletul meu,ca de unde eu eram impotriva sa-l aduca acasa,acum eu sunt singurul care nu mai vrea sa-l dea de acasa.Si e intr-adevar,inutil in gospodarie,dar pe plan afectiv, sunt greu de descris in cuvinte momentele de tandrete de care e in stare sa dea dovada.

Link spre comentariu

... ramine a mea.Deja s-a acomodat sa doarma intre osciloscoape,se joaca cu piesele mele pe masa...E o dulceata de pisica... :rade:

Domnu; Dan, da-mi pe MP o adresa postala sa-ti trimit cateva chestii electronice gratis---piese care le cautai ----, ca o recompensa pentru asta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări