overdrive Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 (editat) Dau spre adoptie pisica varsta 2-3 ani .Este castrata , jucausa , blanda , afectuasa , isi face nevoile la litiera , preferabil la curte sau parter bloc ( nu este plimbareata dar ii place sa stea afara cind este vremea frumoasa ).Nu este pisica mea , a fost abandonata si am luat-o ca sa o dau spre adoptie.Preferabil Bucuresti ( nu am posibilitate de transport dar daca vrea cineva o poate lua din Bucuresti ) https://imgur.com/a/hO8Pn Editat Octombrie 8, 2017 de overdrive Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Frumoasa pisicuta ... daca nu aveam motanul meu veteran , as fi luat - o ... Oricum , nu cred ca ramai cu ea ... bafta ! Link spre comentariu
overdrive Postat Octombrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Hai colegi nu vrea nimeni o pisica desteapta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Foarte frumoasa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Daca e sa ne luam dupa postari sunt si oameni useless...pisica aia nu are nici o vina in treaba asta. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 (editat) Nimic din ce a lasat Dumnezeu nu e useless . Felinelor , mari si mici , le poarta el de grija . Oamenilor , la fel . Unii se iluzioneaza ca o fac singuri , si incep sa aiba pareri despre una - alta . Cateodata afla ca si ei sant useless ... Dumnezeu mai imputineaza din ei . Inainte de termen , cateodata in masa ... legea compensatiei ! ... Nu e amuzant ? Editat Octombrie 23, 2017 de gauss Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Dau spre adoptie pisica varsta 2-3 ani .Este castrata , jucausa , blanda , afectuasa , isi face nevoile la litiera , preferabil la curte sau parter bloc ( nu este plimbareata dar ii place sa stea afara cind este vremea frumoasa ).Nu este pisica mea , a fost abandonata si am luat-o ca sa o dau spre adoptie.Preferabil Bucuresti ( nu am posibilitate de transport dar daca vrea cineva o poate lua din Bucuresti ) https://imgur.com/a/hO8Pn Am si eu una identica cu cea din poze,pot dovedi cu ceva poze facute cu tel. ca este copie fidela Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Nici eu nu suport oamenii, ce vina am eu? overdrive pe facebook ai incercat? Imposibil sa nu gasesti acolo un iubitor / iubitoare de mâțe. Sau iubitorii / aparatorii necuvantatoarelor sunt doar cu numele? Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 (editat) Eeee ... mai bine spuneti ca va sant indiferente . Au si ele rolul lor . Mie imi plac si cainii ... din pacate la bloc e mai complicat cu cainele . Editat Octombrie 23, 2017 de gauss Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Nici eu nu suport oamenii, ce vina am eu? overdrive pe facebook ai incercat? Imposibil sa nu gasesti acolo un iubitor / iubitoare de mâțe. Sau iubitorii / aparatorii necuvantatoarelor sunt doar cu numele? Corect,bine punctat. Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 (editat) Nici eu nu suport oamenii, ce vina am eu? Aaaa, bine, oamenii nu-i suport nici eu demult, da' aici era vorba de matze... @gauss: aveti dreptate, imi sunt indiferente. Pentru ca, mie, personal, imi sunt useless. In natura, da, sunt de folos, fac parte din lantul trofic, din biodiversitate. Dar o matza de apartament care doar mananca si doarme la ce-i buna? Ca animal de companie? Prefer hamsterii sau pestii de acvariu. A-propos: am avut si eu un hamster, a murit de batranete... Il chema Obi Wan Kenobi. Si stia ca-l cheama asa, era mai destept decat orice matza...cred ca era stra-stra-stranepotul lui Algernon... Editat Octombrie 23, 2017 de Untold Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Nu,aici era vorba despre adoptia unei pisici,deci era adresat acest topic doar celor care agreaza aceste animalute.Nu te obliga nimeni sa le indragesti,dar nici nu era necesara exprimarea aversiunii. Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Asta face parte din legile sefului: 1. Seful are intotdeauna dreptate. 2. Cand seful nu are dreptate, a se vedea legea nr. 1. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 (editat) " Dar o matza de apartament care doar mananca si doarme la ce-i buna? Ca animal de companie? Prefer hamsterii sau pestii de acvariu. " Acestia fac altceva in afara de faptul ca mananca si dorm ? ... In fine , cred ca am incarcat topicul , initiatorul dorea sa gaseasca un camin unei pisici ... inutila sau nu . Din pacate nu pot sa ajut cu nimic . Inca mai vietuieste motanul meu veteran ... se apropie de 17 ani . Am scris in postarea mai de la inceput , acum i - am mentionat si varsta . Cam atat ... Editat Octombrie 23, 2017 de gauss Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 (editat) " Dar o matza de apartament care doar mananca si doarme la ce-i buna? Ca animal de companie? Prefer hamsterii sau pestii de acvariu. " Acestia fac altceva in afara de faptul ca mananca si dorm ? ... Sigur. Obi Wan Kenobi se urca noaptea pe mine cand sforaiam si ma trezea, ca sa nu fac apnee de somn. Iar pestii de acvariu (cam 10% din ei), au sarit pe covor cu 2 ore inaintea cutremurului din 4 martie 1977. Bine, ca n-am inteles eu comportamentul lor sinucigas, asta e alta discutie. Editat Octombrie 23, 2017 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate