Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dau spre adoptie pisica .

Postări Recomandate

Dau spre adoptie pisica varsta 2-3 ani .Este castrata , jucausa , blanda , afectuasa , isi face nevoile la litiera , preferabil la curte sau parter bloc ( nu este plimbareata dar ii place sa stea afara cind este vremea frumoasa ).Nu este pisica mea , a fost abandonata si am luat-o ca sa o dau spre adoptie.Preferabil Bucuresti ( nu am posibilitate de transport dar daca vrea cineva o poate lua din Bucuresti )

https://imgur.com/a/hO8Pn

Editat de overdrive
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nimic din ce a lasat Dumnezeu nu e useless . Felinelor , mari si mici , le poarta el de grija . Oamenilor , la fel . Unii se iluzioneaza ca o fac singuri , si incep sa aiba pareri despre una - alta . Cateodata afla ca si ei sant useless ... Dumnezeu mai imputineaza din ei . Inainte de termen , cateodata in masa ... legea compensatiei ! ... Nu e amuzant ?

Editat de gauss
Link spre comentariu

Dau spre adoptie pisica varsta 2-3 ani .Este castrata , jucausa , blanda , afectuasa , isi face nevoile la litiera , preferabil la curte sau parter bloc ( nu este plimbareata dar ii place sa stea afara cind este vremea frumoasa ).Nu este pisica mea , a fost abandonata si am luat-o ca sa o dau spre adoptie.Preferabil Bucuresti ( nu am posibilitate de transport dar daca vrea cineva o poate lua din Bucuresti )

https://imgur.com/a/hO8Pn

Am si eu una identica cu cea din poze,pot dovedi cu ceva poze facute cu tel. ca este copie fidela

Link spre comentariu

Nici eu nu suport oamenii, ce vina am eu?

Aaaa, bine, oamenii nu-i suport nici eu demult, da' aici era vorba de matze... :rade:

@gauss: aveti dreptate, imi sunt indiferente. Pentru ca, mie, personal, imi sunt useless. In natura, da, sunt de folos, fac parte din lantul trofic, din biodiversitate.

Dar o matza de apartament care doar mananca si doarme la ce-i buna? Ca animal de companie? Prefer hamsterii sau pestii de acvariu.

A-propos: am avut si eu un hamster, a murit de batranete... :26 Il chema Obi Wan Kenobi. Si stia ca-l cheama asa, era mai destept decat orice matza...cred ca era stra-stra-stranepotul lui Algernon... :rade:

Editat de Untold
Link spre comentariu

" Dar o matza de apartament care doar mananca si doarme la ce-i buna? Ca animal de companie? Prefer hamsterii sau pestii de acvariu. "

Acestia fac altceva in afara de faptul ca mananca si dorm ? ... In fine , cred ca am incarcat topicul , initiatorul dorea sa gaseasca un camin unei pisici ... inutila sau nu . Din pacate nu pot sa ajut cu nimic . Inca mai vietuieste motanul meu veteran ... se apropie de 17 ani . Am scris in postarea mai de la inceput , acum i - am mentionat si varsta . Cam atat ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

" Dar o matza de apartament care doar mananca si doarme la ce-i buna? Ca animal de companie? Prefer hamsterii sau pestii de acvariu. "

Acestia fac altceva in afara de faptul ca mananca si dorm ? ...

Sigur. Obi Wan Kenobi se urca noaptea pe mine cand sforaiam si ma trezea, ca sa nu fac apnee de somn. Iar pestii de acvariu (cam 10% din ei), au sarit pe covor cu 2 ore inaintea cutremurului din 4 martie 1977. Bine, ca n-am inteles eu comportamentul lor sinucigas, asta e alta discutie.

Editat de Untold
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări