Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

La un click se deschid 2 pagini

gica70

Postări Recomandate

Patiti si voi asta? Una este pagina cautata si cealalta este cu reclame. Se intampla la saituri cu filmele online, pana reusesc sa deschid filmul trebuie sa inchid o gramada de pagini cu reclame. Se poate face ceva? (w7,64).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

3

• elmar

2

• Radiotelegrafist

2

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Si pe Chrome face la fel cu toate ca am blocare continut-ul. Vad ca isi face treaba la deschiderea paginii dar acest lucru se intampla atunci cand dau play pe film.

Editat de gica70
Link spre comentariu

Păi nu cred că ai ce-i face...acele pagini deschise involuntar sunt de fapt niște reclame...și dacă vrei să vezi filme ”moca” trebuie să accepți și acele reclame!

Bineînțeles că le poți închide după ce ”si-au făcut efectul”...dar dacă le blochezi de la început...blochezi și filmul!(adică n-ai acces la el,de cele mai multe ori așa se întâmplă...)

Link spre comentariu

Bineinteles ca nimic nu-i moka, vroiam sa stiu daca si altora li se intampla..Culmea este ca unele pagini cer deblocarea bloker-ului si daca fac asta, dupa refresh, tot nu ma lasa.

Editat de gica70
Link spre comentariu

Probabil că site-ul respectiv a văzut atitudinea ta ostilă(ad-bloker activat) și ți-a trimis niște ”prăjiturici” dușmănoase! :rade:

Curăță calculatorul(browser-ul) de cookie și pe urmă încearcă din nou!

Editat de elmar
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Folositi firefox mozilla,ultima versiune.

Ar trebui să blocheze aproape toate reclamele.

Bineinteles,blocare continut activat (plugin-ul).

De la anumite pagini cu reclame care se deschid,veti lua si virusi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări