Vizitator sica_wine Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 Va rog ziceti-mi si mie niste echivalente la o integrata TDA de 1008,caut echivalente findca nu gasesc nicaieri sa cumpar de 1008 Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 nu cred ca gasesti echivalent la TDA1008, eu am cautat dar nimic :smt005 de curiozitate te intreb, la ce aveai nevoie? Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 poate vroiai sa scrii tda2008... Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 nu, exista TDA1008, am gasit si datasheet dar nu cred ca gasesti de cumparat si nu cred ca este echivalent pentru el. uite aici http://www.datasheet4u.com/html/T/D/A/T ... s.pdf.html Link spre comentariu
Vizitator sica_wine Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 mi s-au ars integratele de la woofer, toate erau de 1008 :( Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 salutNu are cum sa fie TDA1008(asa se zice nu "TDA de 1008"), pentru ca ala face altceva.Uitete exact ce scrie pe cele arse, si spune aici, eventual daca poti, sa pui si o poza cu ce ai tu acolo.... Link spre comentariu
one Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 TDA1008 se pare ca e un divizor de frecventa.Vezi sa nu ai TDA2030. Link spre comentariu
Vizitator sica_wine Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 deci eu stiu doar ce mi-a zis electronistu, mi-a spus sa caut integrate TDA1008o sa pun maine o poza cu piesa Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 poate nu s-a uitat bine la piesa, TDA1008 nu prea are legatura cu ce ai tu acolo stricat la woofer. Link spre comentariu
one Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Poti pune poze cu piesa, si totusi sa nu fie aceea piesa defecta.Electronisti de 2 bani sunt destui si pot sa spuna orice.In service telefoane de exemplu, cand nu poti face un telefon, poti spune ca nu ai cablu, ca nu merge calculatorul, ca nu ai driveri, dar daca spui ca nu poti sa il faci ca nu stii, normal ca esti considerat fraier.Nu te mai lua dupa ce spune unul si altul, indiferent cat de meseriasi par. Nu o sa spuna "meseriasul" nu pot sa il fac, ci nu am aia sau aia.CINE NU REPARA MAI BINE TACE DIN GURA. Si mai bine nici nu pui o gramada de intrebari acelui om, caci este clar ori fraier si nu stie ce sa faca, ori nu are timp de tine, avand alte reparatii mai atractive ca si castig.Asa ca nu mai pune botul la ce zice unul sa scape de tine. Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Am impresia ca e TDA2008 incearca cu mici modificari TDA2003 Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Ia-ti frate sub-ul acasa, desfa-l cu ochii tai si pune niste poze. Nu mai lasa toti pacalicii de electronisti sa iti umble in el si sa te prosteasca cum ca nu gasesc nush ce si nush ce...Nu exista asa ceva. Ori poate sa il repare ori nu, iti spune din prima, direct.Fac pariu ca vei primi mai mult ajutor aici (si gratis, nu pe bani ca la "mester") plus asistenta "pas cu pas"Daca te duci la mester si iti spune ca nu are stiu eu ce componenta si te pune pe tine sa o cauti, tinandu-ti in service aparatul...ori iti da teapa, ori iti da teapa. Link spre comentariu
Vizitator sica_wine Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 persoana la care l-am dus e de incredere, mi-a zis ca sa mirat si el cand a vazut ca integratele sunt TDA1008, am cautat pe net si am gasit de cumparat dar pe site-uri straine :(o sa iau maine piesa si o sa pun niste poze cu ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum