Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrate TDA

Vizitator sica_wine

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

3

• one

2

• bogdan_

1

• Yo4You

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salutNu are cum sa fie TDA1008(asa se zice nu "TDA de 1008"), pentru ca ala face altceva.Uitete exact ce scrie pe cele arse, si spune aici, eventual daca poti, sa pui si o poza cu ce ai tu acolo....

Link spre comentariu

Poti pune poze cu piesa, si totusi sa nu fie aceea piesa defecta.Electronisti de 2 bani sunt destui si pot sa spuna orice.In service telefoane de exemplu, cand nu poti face un telefon, poti spune ca nu ai cablu, ca nu merge calculatorul, ca nu ai driveri, dar daca spui ca nu poti sa il faci ca nu stii, normal ca esti considerat fraier.Nu te mai lua dupa ce spune unul si altul, indiferent cat de meseriasi par. Nu o sa spuna "meseriasul" nu pot sa il fac, ci nu am aia sau aia.CINE NU REPARA MAI BINE TACE DIN GURA. Si mai bine nici nu pui o gramada de intrebari acelui om, caci este clar ori fraier si nu stie ce sa faca, ori nu are timp de tine, avand alte reparatii mai atractive ca si castig.Asa ca nu mai pune botul la ce zice unul sa scape de tine.

Link spre comentariu

Ia-ti frate sub-ul acasa, desfa-l cu ochii tai si pune niste poze. Nu mai lasa toti pacalicii de electronisti sa iti umble in el si sa te prosteasca cum ca nu gasesc nush ce si nush ce...Nu exista asa ceva. Ori poate sa il repare ori nu, iti spune din prima, direct.Fac pariu ca vei primi mai mult ajutor aici (si gratis, nu pe bani ca la "mester") plus asistenta "pas cu pas"Daca te duci la mester si iti spune ca nu are stiu eu ce componenta si te pune pe tine sa o cauti, tinandu-ti in service aparatul...ori iti da teapa, ori iti da teapa.

Link spre comentariu
Vizitator sica_wine

persoana la care l-am dus e de incredere, mi-a zis ca sa mirat si el cand a vazut ca integratele sunt TDA1008, am cautat pe net si am gasit de cumparat dar pe site-uri straine :(o sa iau maine piesa si o sa pun niste poze cu ea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări